Trimite-ne o cerere

Trimite

Vinodrome - Un weekend dedicat vinurilor la Caro

Distribuie pe
Perioada: 08 Iunie 2018 - 10 Iunie 2018
Locație: Caro Resort

În grădina Caro, vara e în tonuri spumante de roșu, alb și roze. Cu cele mai importante vinuri, demonstrații culinare, experiențe gastronomice rafinate, picnic cu standuri de street food, petrecere în aer liber - totul într-un eveniment marca GOODWINE Platinum Edition. Peisajul de la malul lacului este din partea casei, iar grădina va fi deschisă pentru public cu foișoare exterioare ce vor găzdui producători și importatori de vinuri. Vezi mai departe detaliile.

8 - 10 Iunie - VINODROME

Te invităm într-o oază de verdeață să descoperi un mod total surprinzător de a face cunoștință cu cele mai importante vinuri românești și de import. Ai la dispoziție un salon plin de vinuri în Caro Grand Ballroom și ocazia de a trăi o experiență unică. Preț bilet: 50 Lei/ zi - include degustarea tuturor vinurilor expuse! Ia-ți biletul online.

8 Iunie - Sommelier Dinner

În restaurantul La Vitrine ai parte de o cină deosebită și atmosferă pe măsură. Meniu cu 6 feluri de mâncare armonizate cu 6 vinuri românești premiate, muzică live cu The Twins, priveliștea Lacului Tei pe fundal. Preț bilet: 220 Lei.  Fă o rezervare.

9 - 10 Iunie - PIKNIK

Atmosferă relaxată și un parc de food trucks înconjurat de natură cu cei mai cunoscuți maeștrii ai bucătăriei de tip street food! Pizza, paste, burgeri, waffles, lava cakes - sunt doar câteva motive pentru a petrece măcar o zi întreagă alături de noi. 

Vor fi prezenți: NicolaiVanPizzaSwitch.eatGattini PastaThe Bus Specialty CoffeeBAZ Bistro&burgers ConstantaUMAMI Street Food RomaniaFamous WafflesMerinde Street FoodMrs. Lava, Căruța, Cubano: Latin Street Food.

Intrarea este liberă, evenimentul este Kid friendly & Pet friendly, iar farmecul domeniului se simte în aer. Tot weekend-ul de la 11.00 la 21.00. Urmărește detaliile.

Grădina Caro

9 Iunie - Masterclass HAUTE ROSE by Mirabeau en Provence Wine

Vino să-l cunoști pe Tom Warner, Brand Ambassador Mirabeau en Provence, și să-ți prezinte filosofia unică ce a dus la succesul Mirabeau en Provence împreună cu vinurile acestei adevărate stele a regiunii. Evenimentul include în premieră pentru România La Folie, vin spumant pe bază de Rose de Provence și o demonstrație a ultimului trend: mixologie pe bază de rose!

Eveniment prezentat de VIN&CO - importator pentru România al vinurilor Mirabeau en Provence. Preț bilet: 120 Lei |30 de locuri disponibile. Ia-ți biletul online.

9 Iunie - RIEDEL și VINIMONDO - Degustare de pahare

Se știe că forma paharului contează - dar această prezentare este asemeni unui număr de magie care îți creează senzatia la final că în funcție pahar deguști un cu totul alt vin. Cu alte cuvinte Magie sub bagheta lui Valentin Ceafalău, Marketing Manager Vinimondo și Ambasador Riedel în România.

Vinurile ce vor fi degustate sunt: Pinot Noir Olivier Leflaive 2015, Syrah Casas del Bosque 2015 și Le Serre Nuove 2015. Preț bilet: 100 Lei |30 de locuri disponibile. Ia-ți biletul online.

9 Iunie - La Discoteque - Mysterium Party

Terasa noastră interioară devine pentru o seară ringul de dans preferat al Bucureștiului - unde Vinodrome - Goodwine Platinum Edition și Jidvei fac cea mai tare petrecere din weekendul dedicat vinului. Muzica îndrăgită a anilor '80 - '90 și un dress code însoțit obligatoriu de zâmbete. 

Preț bilet: 100 lei - include welcome drink. Spumant și Wine open bar pe toată durata evenimentului. Pentru alte preferințe va exista un bar cu oferta completă. Ia-ți biletul online.
 

Grădina Caro

10 Iunie - Wine Brunch

În restaurantul La Vitrine ai parte de un brunch savuros. Specialități gastronomice de inspirație mediteraneeană armonizate cu o selecție de vinuri premium și priveliștea Lacului Tei pe fundal. Preț bilet: 170 Lei.  Fă o rezervare.

10 Iunie - Vinimondo - Constelation Sparkling

O călătorie prin lumea efervescentă a vinurilor spumante, prezentată de Vinimondo.Prosecco, Cremant, Franciacorta, Champagne, un univers aproape infinit al brandurilor de vinuri spumante. Metode de vinificare diferite, dar un numitor comun: spumantele rămân cele mai prețioase dintre vinuri, vinurile cu care se celebrează marile victorii ale acestei lumi. Prezentarea va fi susținută de Valentin Ceafalau, Marketing Manager Vinimondo.

Vinurile prezentate vor fi: Prosecco Villa Sandi Brut Millesimato 2017, Leon Beyer Cremant D’Alsace
Bad Girl Cremant de Bordeaux, Vincent Cremant de Bourgogne, Rotari Cuvee 28+, Bellavista Franciacorta, Champagne Billecart Salmon Brut. Preț bilet: 130 Lei |30 de locuri disponibile. Ia-ți biletul online.

10 Iunie - Masterclass Vinarte - 20 de ani de vinuri roșii fără egal 

În România dacă spui vin roșu, cel mai adesea spui Vinarte! Cu o istorie ce aproape se confundă cu istoria modernă a viticulturii românești, una dintre primele crame ce au luat naștere după Revoluție, Vinarte vă dezvăluie o adevărată istorie a vinului roșu de tip modern produs în Romania: 2 verticale, Soare și Prince Matei, ce conțin vinuri din ani începând cu 1998 și până la vintage-urile prezente în acest moment pe piață. Prezentarea vinurilor va fi facută de Maestrul Sommelier, Președintele Federației Sommelierilor din România, Dl. Laurențiu Achim.

Vinuri ce vor fi prezentate: Prince Matei: 1998, 2000, 2003, 2006, 2011, Soare: 1999, 2004, 2005, 2011, 2013. Preț bilet: 120 Lei |30 de locuri disponibile. Ia-ți biletul online.

rezervă cameră
Tot ce e nou pe domeniul Caro direct la tine pe e-mail. Abonează-te acum!
Mă abonez
Avantaje la rezervări directe

Rezervă-ți camera pe site-ul nostru! Ai cel mai mic tarif garantat și bonusuri incluse.

Află mai mult
Awards
Social
Telefon +40-21-208 61 00
Fax +40-21-208 61 20
Adresă Bd. Barbu Văcărescu 164A, Sector 2, București, 020285