Trimite-ne o cerere

Trimite

Valentine's Day 2019 la CARO: Be my dessert!

Distribuie pe
Publicat în: 14 February 2019 Locație: La Vitrine

În luna iubirii, sărbătorim alături de voi împlinirea sufletească și frumusețea, adică Ziua Îndrăgostiților! Astfel, v-am pregătit un eveniment special în seara lui 14 februarie, de Valentine’s Day 2019. Tema serii, ”Be my dessert!”, anunță un eveniment delicios,  la care veți fi întâmpinați cu câte un pahar de Prosecco.

Cu un meniu ispititor, evenimentul Valentine’s Day 2019 de la Caro se va ține în elegantul restaurant La Vitrine, începând cu orele 19:00. În decorul vibrant al restaurantului, în care ești deja obișnuit cu preparate alese, vei savura mult mai mult decât un meniu special cu influențe mediteraneene: vei savura încântarea unei seri petrecute în compania unei persoane speciale pentru tine, în o ambianță caracterizată de rafinament, stil și pasiune. Oferă-ți ție, dar și jumătății tale, o seară memorabilă în restaurantul La Vitrine, cu o priveliște încântătoare spre Lacul Tei!

În fundalul sonor al cinei de Valentine’s Day 2019 din restaurantul La Vitrine se va auzi concertul trupei The Twins Band, care ne-a încântat și în trecut cu spectacole muzicale pline de ritm și bucurie. Anul acesta, The Twins Band a pregătit un show special, de care vă veți îndrăgosti până peste cap!

În seara voastră specială, o invitație la cina de Valentine’s Day 2019 de la Caro este declarația de dragoste pe care așteptai, cu sufletul la gură, să o faci.

 

Spune-i ”Be my dessert!” cu meniul promoțional, ce include:

 

  • Trilogie de fructe de mare

  • Creveți la grătar în unt aromat

  • Carpaccio de caracatiță pe pat de ardei roșu

  • Rulou de somon în crema de fistic învelit în castravete

  • Doradă la cuptor cu crevete prăjit, combinate cu legume de sezon în abur și sos Olandez sau friptură de vită cu ciuperci de pădure, sparanghel pe grătar și fasole verde împăturită în bacon

  • Parfait de migdale făcut în casă și mousse de ciocolată ornat cu căpșuni și afine

 

Băuturile incluse în meniu sunt

  • welcome drink (Prosecco)

  • O sticlă de vin (alb, rosé sau roșu la alegere)

  • Apa, cafea/ceai

 

Prețul este: 180 RON de persoană. Profitați acum de oferta noastră și rezervați-vă locurile  în restaurantul La Vitrine! "Be my dessert!" anunță o seară memorabilă și-n plus, surprizele pregătite pe parcursul evenimentului cu siguranță vă vor seduce ;)

  

Rezervă o masă!

rezervă cameră
Tot ce e nou pe domeniul Caro direct la tine pe e-mail. Abonează-te acum!
Mă abonez
Avantaje la rezervări directe

Rezervă-ți camera pe site-ul nostru! Ai cel mai mic tarif garantat și bonusuri incluse.

Află mai mult
HOTEL CARO ESTE MEMBRU FIHR
Awards
Social
Telefon +40-21-208 61 00
Fax +40-21-208 61 20
Adresă Bd. Barbu Văcărescu 164A, Sector 2, București, 020285