Trimite-ne o cerere

Trimite

Unde ieșim în București - descoperă spațiile verzi de la Caro

Distribuie pe
Publicat în: 01 March 2020 Locație: Grădina Caro

Odată cu venirea primăverii, deja ne întrebăm unde ieșim în București atunci când vrem să ne bucurăm de soare și natură verde. La Caro descoperi o grădină mare, perfectă pentru momente de relaxare, clipe petrecute la soare sau garden parties memorabile alături de prieteni.

 

Grădina Caro este deja unul dintre cele mai îndrăgite locuri din București - în trecut a găzduit picnicuri urbane, garden parties și multe alte evenimente în aer liber pe care oaspeții noștri le-au îndrăgit cu fiecare vizită aici. 

În curând vom deschide oficial grădina, oferind celor ce ne vizitează șansa de a se bucura de fiecare spațiu verde - adevărate oaze urbane. 

 

Ce poți face în Grădina Caro?

Domeniul Caro este vast, astfel încât aproape în fiecare parte a lui vei descoperi un spațiu verde distinct unde te poți relaxa sau face diverse activități. Poți încerca birdwatching pe lac, admirând familii de rațe care explorează suprafața apei sau lebede care petrec câteva clipe în tihnă. 

 

În zona de hamace vei descoperi locul perfect pentru un grătar delicios sau momente leneșe în hamac, alături de familie sau gașca de prieteni. Iar Dumbrava Minunată este chiar colțișorul idilic de la Caro în care poți să te bucuri de un drink, poți povesti cu prietenii - toate cât timp admiri peisajul și te bucuri de natură. 

În curând vei putea să îți petreci serile și pe terasă la Glucoza Bar - locul perfect pentru relaxare after work sau networking alături de o pizza delicioasă. 

 

Unde ieșim în București primăvara aceasta - pe iarbă la Caro

Primăvara aceasta te invităm la o plimbare pe domeniul Caro pentru a simți cea mai plăcută infuzie de energie. Începe cu terasa de cocktail-uri și bucură-te de briza ușoară, apoi relaxează-te într-unul dintre foișoarele decorate cu fier forjat. Lacul te va ademeni preț de câteva selfie-uri. Următoarea destinație: Dumbrava Minunată, unde poți medita pe fundalul ciripitului de păsări.

 

În curând vom deschide oficial întreaga grădină - locul magic ce va găzdui picnicuri în aer liber, garden parties care îmbină socializarea cu distracția și clipele răcoroase petrecute pe iarbă. Anul trecut, grădina Caro a fost una dintre cele mai frumoase destinații din sezonul cald - poți vedea aici ce petreceri au avut loc în oaza noastră naturală sau cum am sărbătorit la picnicul de 25 de ani de Caro

 

Te așteptăm și anul acesta să celebrăm împreună în aer liber, cu iarba sub tălpi, unele dintre cele mai memorabile evenimente din București. Revenim cu noi surprize în curând. 

 

Alte oferte

Alege sala perfectă pentru evenimente corporate la Hotel Caro
Alege sala perfectă pentru evenimente corporate la Hotel Caro

Publicat în: 16 July 2019

Descoperă dotările și facilitățile oferite de sălile de evenimente corporate de la Hotel Caro!

Află mai mult

Unde ieșim în București - 5 lucruri pe care le poți face în Grădina Caro
Unde ieșim în București - 5 lucruri pe care le poți face în Grădina Caro

Publicat în: 13 June 2019

Locație: Grădina Caro

Descoperă toate locurile verzi din Grădina Caro și bucură-te de activitățile de relaxare pe care le poți face în oaza noastră de natură urbană!

Află mai mult

Glucoza Bar, terasa din București din inima Grădinii Caro, te așteaptă cu un meniu de excepție
Glucoza Bar, terasa din București din inima Grădinii Caro, te așteaptă cu un meniu de excepție

Publicat în: 29 May 2019

Locație: Terasa Glucoza Bar

Executive Chef-ul hotelului Caro, Cristian Paterău, ne ispitește cu un meniu nou pentru terasa Glucoza Bar. Te așteptăm la masă!

Află mai mult

rezervă cameră
Tot ce e nou pe domeniul Caro direct la tine pe e-mail. Abonează-te acum!
Mă abonez
Avantaje la rezervări directe

Rezervă-ți camera pe site-ul nostru! Ai cel mai mic tarif garantat și bonusuri incluse.

Află mai mult
HOTEL CARO ESTE MEMBRU FIHR
Awards
Social
Telefon +40-21-208 61 00
Fax +40-21-208 61 20
Adresă Bd. Barbu Văcărescu 164A, Sector 2, București, 020285