Trimite-ne o cerere

Trimite

Unde ieșim în București în acest weekend (24-26 august)!

Distribuie pe
Publicat în: 24 August 2018 Locație: Caro Resort

4 concepte inedite. 4 invitati speciali. 3 zile de excepție. Și o atmosferă unică, deasupra orașului verde. Dacă întrebarea ta este "unde ieșim în București" atunci Caro este răspunsul! Mai ales că este un loc recunoscut  în special pentru că păstrează natura în oraș.

Dacă vrei să te bucuri de ultimele zile de vară în aer liber îți propunem o experiență inedită la 50 de metri înălțime! O ocazie perfectă să descoperi natura, Lacul Tei și să te bucuri de briza ușoară - totul în timp ce vezi cum deliciile perfecte se îmbină cu degustarea vinurilor deosebite, poveștile spectaculoase și muzica live. Timp de 3 zile, între 24- 26 august, la Caro găzduim platforma Dinner in the Sky care îți pune orașul la picioare într-un mod extrasenzorial. Citește mai departe detaliile.

Bucharest in the Sky 24- 26 august la Caro - 4 momente inedite

Breakfast in the Sky 
Începe ziua cu priveliștea orașului la picioare și cele mai delicioase preparate semnate de Cristian Paterau, Executive Chef - Restaurant Clasic! Ridicări de 30 minute de la ora 10:30.

Wine tasting in the Sky
Descoperă istoria romanțată a vinului prezentată de somelierul Sergiu Nedelea și cele mai delicioase preparate semnate de Cristian Paterau, Executive Chef - Restaurant Clasic! Include o gustare și degustarea a 3-4 feluri de vinuri. Ridicări de 30 minute de la ora 16:30.

Styling in the Sky sau "unde ieșim în București" cu stil
Participă la primul "Styling show cu A(l)titudine"! Cele mai delicioase preparate La Vitrine coordonate de Dan Tonca, plus o companie de excepție la bord: Cosmin Tudoran - Profu' de Vin, stilistul Alexandru Costache, celebrul sommelier Sergiu Nedela și Alexandra Violin. Eveniment unic, Sâmbătă, 25 august, de la ora 17:00.

Dinner in the sky Dinner in the sky 
Bucură-te de o atmosferă de poveste pe acordurile de vioară ale Alexandrei Violin și de cele mai delicioase preparate coordonate de Dan Tonca! Include un meniu în stilul La Vitrine și degustarea a 3-4 feluri de vinuri. Ridicări de 30 minute de la ora19:00.

Bucharest in the Sky 24- 26 august la Caro - 4 invitați speciali

Alexandra Violin - fondatoarea celebrei trupe Amadeus prima trupă din lume care a cântat la bordul DITS la 50 de metri deasupra solului.

Sergiu Nedelea - ambasador european al sommelierilor, Iudex de Vino al Legatului de București - Cavaler al Vinului European - Consulul României prin autoritatea Ordinului Cavalerilor Vinului din Europa, ambasador onorific turistic al Principatului de Monaco.

Cosmin Tudoran - Profu' de Vin

Alexandru Costache - stilist

Bucharest in the Sky 24- 26 august la Caro - rezervări

Organizatori: Dinner In The Sky Romania & Caro Hotel Bucharest.
Rezervările se fac exclusiv pe www.dinnerinthesky.ro
Locuri limitate!

Alege-ți momentul preferat și vino să te îmbarci pe platforma Dinner In The Sky de la Caro pentru o experiență unică. Suntem siguri că odată cu acest pas și căutarea "unde ieșim în București" s-a încheiat!

Alte articole

Alte oferte

Terasa La Hamace te invită la relaxare
Terasa La Hamace te invită la relaxare

Perioada: 01 Iulie 2020 - 15 Octombrie 2020

Terasa La Hamace te invită să te așezi retras, la umbra copacilor impunători, fie că vrei să te ralaxezi citind o carte, fie că îți dorești să stai în liniște cu gândurile tale.

Află mai mult

1 Mai Muncitoresc la CARO: De la Fabrica de Glucoză la industrial chic
1 Mai Muncitoresc la CARO: De la Fabrica de Glucoză la industrial chic

Perioada: 01 Mai 2020 - 01 Mai 2022

Locație: CARO

Am săpat puțin în arhivele noastre, în istoria Fabricii Naționale de Glucoză - clădirea care a stat la baza construcției Hotelului CARO - și am scos la iveală câte ceva despre povestea clădirii și a locului, și despre cum a ajuns de la Fabrica&

Află mai mult

calitate aer
Investim în calitatea aerului din București

Perioada: 24 Aprilie 2020 - 29 Aprilie 2022

Locație: Hotel CARO

Întreținerea unei suprafețe de spațiu verde cât mai generoase a fost una dintre primele și cele mai importante alegeri pe care le-am făcut în dezvoltarea proiectului CARO. 

Află mai mult

rezervă cameră
Tot ce e nou pe domeniul Caro direct la tine pe e-mail. Abonează-te acum!
Mă abonez
Avantaje la rezervări directe

Rezervă-ți camera pe site-ul nostru! Ai cel mai mic tarif garantat și bonusuri incluse.

Află mai mult
Awards
Social
Telefon +40-21-208 61 00
Fax +40-21-208 61 20
Adresă Bd. Barbu Văcărescu 164A, Sector 2, București, 020285