Trimite-ne o cerere

Trimite

Unde ieșim în București: Domeniul Caro

Distribuie pe
Publicat în: 20 September 2018 Locație: Caro Resort

După un program încărcat tot ce ai nevoie e un moment de relaxare. Sau două momente - în natură, în portocaliul de toamnă, într-un decor idilic. De la grădini înconjurate de copaci, la terase pe malul lacului, orașul ți le oferă pe toate atunci când te gândești unde ieșim în București. Te provocăm să le descoperi pe domeniul Caro - șansa e ca odată ce vei citi mai departe să te îndrăgostești de atmosferă sau să-ți închei anul aici.

Grădina Dumbrava Minunată - terapie de toamnă

Dacă nu-ți spune nimeni unde ieșim în București, nu ai ști că pe bulevardul Barbu Văcărescu se ascunde un loc căutat mai ales pentru liniște și inspirație. Odată ce treci de bariera din fața hotelului Caro și intri în curte, mergi drept înainte și apoi faci dreapta pe alei până dai de un peisaj desfășurat pe mii de metri: pajiști și copaci, natură cât vezi cu ochii și Lacul Tei -  o zonă atât de întinsă că seamănă mai mult cu o fabrică de verde decât cu o grădină. Te așteaptă foișoarele decorate cu fier forjat, ciripitul păsărilor pe fundal, inclusiv o terasă cu adăpost în caz de ploaie sau vânt - un moment în natură nu poate fi mai idilic de atât. Aici nu se servește mâncare, totuși îți poți comanda un capuccino de la barurile și terasele de pe domeniu și să-l savurezi într-un apus de soare spectaculos.

Grădina Dumbrava Minunată_unde ieșim în București

La Catarge - culoarul secret spre o mică Deltă

Împărțind aceeași adresă cu cea a hotelului Caro, acesta este locul cel puțin știut de pe domeniu. Ca o prelungire a hotelului, culoarul care te duce La Catarge se ascunde după terasa restaurantului La Vitrine și îți dezvăluie Lacul Tei de explorat de la înălțime: o Deltă în formare cu păsări sălbatice care sunt hrănite în fiecare zi. Dacă la întrebarea “unde ieșim în București?” răspunsul va fi La Catarge, probabil acest loc va rămâne fără secrete după câteva petreceri în aer liber, care se pot organiza aici.

La Vitrine - vitrina cu vedere la lac

Următoarea destinație pe care ți-o recomandăm atunci când te gândești unde ieșim în București este caldă și relaxantă, cu un design industrial chic. Restaurantul La Vitrine cu terasă te ferește de agitația orașului. Vei descoperi noul meniu proaspăt lansat în această toamnă, ambient turcoaz, atmosferă de lounge. Terasa are canapele confortabile și este dotată cu energie pozitivă, plus încălzitoare pentru zilele răcoroase. Odată ce ești aici, savurând un cheesecake, e ușor să uiți că ești atât de aproape de centrul Bucureștiului!

Wine Bar 1000 de Chipuri_unde iesim in Bucuresti

Wine Bar 1000 de Chipuri - lumea vinurilor din lumea întreagă

Ai agenda foarte încărcată odată cu întoarcerea din vacanță? Te așteaptă multe întâlniri pe final de an? O degustare care-ți armonizează simțurile te ajută cel mai bine să rezolvi tot ce ți-ai propus -  răsfăț, atmosferă însuflețită și o conversație relaxantă la un pahar de vin bun. Adică o vizită la wine bar-ul 1000 de Chipuri, unde poți alege dintre 500 de vinuri din întreaga lume. În plus, toată luna Decembrie ești întâmpinat cu vin fiert sau vin spumant și muzică ambientală, iar în fiecare zi vei găsi pachete de degustare speciale cu vinuri, preparate tradiționale sau tapas.

Te oprești pentru o clipă de meditație în natură, iar pentru o cină savuroasă alegi cele mai noi preparate La Vitrine. Știm că rețeta unei seri perfecte care te deconectează de la stresul de peste zi se inspiră din natură și din arome fine. Și pentru ca experiența ta să fie completă alege-ți următoarea destinație preferată și lasă-te inspirat - de preparate, de vibe, și mai ales de frumusețea toamnei fără limită pe care poți să o redescoperi în fiecare zi pe domeniul Caro!

 

Fă turul virtual

Alte oferte

Pregătire profesională și locuri de muncă la Hotel Caro prin învățământul dual 
Pregătire profesională și locuri de muncă la Hotel Caro prin învățământul dual 

Publicat în: 07 October 2019

Învățământul dual – alternativa la criza locurilor de muncă din industria hotelieră

Află mai mult

Evenimente in trend: social & garden parties la Grădina Caro
Evenimente in trend: social & garden parties la Grădina Caro

Publicat în: 13 September 2019

Locație: Grădina Caro

Grădina Caro este locul perfect pentru evenimente moderne într-o oază de natură completă: pajiște, lac și gradină.

Află mai mult

Alege sala perfectă pentru evenimente corporate la Hotel Caro
Alege sala perfectă pentru evenimente corporate la Hotel Caro

Publicat în: 16 July 2019

Locație: Hotel Caro

Descoperă dotările și facilitățile oferite de sălile de evenimente corporate de la Hotel Caro!

Află mai mult

rezervă cameră
Tot ce e nou pe domeniul Caro direct la tine pe e-mail. Abonează-te acum!
Mă abonez
Avantaje la rezervări directe

Rezervă-ți camera pe site-ul nostru! Ai cel mai mic tarif garantat și bonusuri incluse.

Află mai mult
Awards
Social
Telefon +40-21-208 61 00
Fax +40-21-208 61 20
Adresă Bd. Barbu Văcărescu 164A, Sector 2, București, 020285