Trimite-ne o cerere

Trimite

Tradiții de Revelion în lume, distracție de pe 5 meridiane la Caro

Distribuie pe
Publicat în: 20 Noiembrie 2017 Locație: Caro Resort

Pe patinoarul în aer liber de pe Promenada cad primii fulgi de zăpadă. La mii de kilometri distanță, Big Ben bate miezul nopții în timp ce artificiile luminează cerul și London Eye. Rând pe rând, fiecare țară își ia la revedere în felul ei de la 2017 pentru a-l întâmpina pe 2018.

Dacă ai ajuns aici, cu siguranță te interesează cum se petrecere de Revelion în lume. Poate că nu ești într-atât de curios încât să iei primul avion spre Londra și să vezi cu ochii tăi, dar ți-ar plăcea să citești lucruri noi.

În materie de sugestii pentru petreceri și momente cu adevărat festive ÎNTOTDEAUNA putem să te ajutăm. Inspiră-te mai departe.

Cum au apărut festivitățile de Anul Nou?

Ultimele zile de toamnă s-au dus. La fel și reducerile de Black Friday. Prin urmare, nu-ți mai rămâne decât să aștepti distracția de Revelion - cea mai atrăgătoare vacanță în orice colț al lumii. Dar de unde au învățat oamenii să petreacă în stil festiv la terminarea anului? Îți putem spune că ritualul petrecerilor a început în Mesopotamia, în anii 2000 Î.H.. În acele timpuri, erau un prilej de sărbătorire a echinocțiului de primăvară - considerat începutul unui an nou după calendarul vremii. Peste timp, obiceiurile, stilul și preferințele s-au schimbat la fel de mult cum se schimbă natura din primăvară până-n iarnă. Vei vedea cât de mult, dacă citești în continuare.

Petrecere de Revelion

Obiceiuri de Anul Nou pe Glob

Știi că legendarele artificii din Dubai sunt pregătite cu 6 luni înainte? Aproape 3 milioane de turiști merg în fiecare an să le vadă la Burj Khalifa - cea mai înaltă clădire pe care omul a contruit-o vreodată. Dar nu trebuie să ajungi aici pentru o seară memorabilă de Anul Nou: poți să-ți transformi seara inspirându-te din tradițiile lumii, cum ar fi să aprinzi o lumânare verde dacă vrei un an prosper, una galbenă pentru bunăstare, portocalie pentru un an înțelept și roșie pentru iubire.

Și nimic nu te face mai fericit decât norocul care te ține tot anul, iar la Moscova ușile și ferestrele se lasă deschise la miezul nopții pentru a-i face loc. Pe de altă parte, italienii obișnuiesc să arunce pe fereastră obiectele vechi și apoi să savureze mâncăruri speciale care, zic ei, aduc abundenţă - poți desigur să arunci simbolic doar un pahar cu apă, ca să speli lucrurile pe care vrei să le lași în urmă. De Anul Nou, londonezii tradiționaliști țin în mână o monedă, cărbune și sare - pentru a avea în anul care vine bani, succes și o sănătate de fier. Dar la fel de bine, ajută să pășești în Anul Nou cu piciorul drept sau să porți ceva alb care aduce pace interioară.

Dar dacă vrei să întâmpini 2018 cu speranțe mari, în timp ce te bucuri de gustul micilor momente din fiecare țară, fără să pleci din oraș, atunci vino la Caro într-un Revelion cât o Vacanță! Te vei distra la o petrecere-călătorie pe 5 meridiane ale vacanței cu 5 concepte originale, într-o singură noapte. Va fi vibrant, strălucitor și, cel mai important, ai cadrele perfecte în natură pentru cele mai reușite poze, alături de familie și de copii, sau de grupul de prieteni.

Rezervă-ți un loc la petrecerea de la Caro chiar azi! Tarifele se numără printre ofertele de Revelion 2018 în București și au reducere de 15% până pe 1 Decembrie. Dar și 10% discount suplimentar la tariful final cu minim 2 servicii opționale, dacă alegi dintre activitățile pe care ți le propunem, cu care să-ți regizezi scenariul nopții dintre ani.

Vino la Revelion 2018

Alte oferte

Evenimente in trend: social & garden parties la Grădina Caro
Evenimente in trend: social & garden parties la Grădina Caro

Publicat în: 13 Septembrie 2019

Grădina Caro este locul perfect pentru evenimente moderne într-o oază de natură completă: pajiște, lac și gradină.

Află mai mult

Locuri de vizitat în București - ofertele de weekend de la Hotel Caro
Locuri de vizitat în București - ofertele de weekend de la Hotel Caro

Publicat în: 08 August 2019

Locație: Hotel Caro

Profită de pachetele de weekend oferite de Hotel Caro și vino să descoperi noi locuri de vizitat în București

Află mai mult

Alege sala perfectă pentru evenimente corporate la Hotel Caro
Alege sala perfectă pentru evenimente corporate la Hotel Caro

Publicat în: 16 Iulie 2019

Locație: Hotel Caro

Descoperă dotările și facilitățile oferite de sălile de evenimente corporate de la Hotel Caro!

Află mai mult

rezervă cameră
Tot ce e nou pe domeniul Caro direct la tine pe e-mail. Abonează-te acum!
Mă abonez
Cea mai recentă postare de pe Facebook

September 16, 2019

Un city break în familie este ideea perfectă pentru o mini-vacanță cu pachetul Family Escape de la #Caro! Rezervă acum camera ta de 4* la CARO și vei primi: mic dejun, acces la spa&gym la ...

Citește mai mult pe Facebook >>
Avantaje la rezervări directe

Rezervă-ți camera pe site-ul nostru! Ai cel mai mic tarif garantat și bonusuri incluse.

Află mai mult
Awards
Social
Telefon +40-21-208 61 00
Fax +40-21-208 61 01
Adresă Bd. Barbu Văcărescu 164A, Sector 2, București, 020285