Trimite-ne o cerere

Trimite

Organizezi o petrecere corporate în acest sezon?

Distribuie pe
Perioada: 01 Noiembrie 2018 - 31 Decembrie 2018
Locație: Caro Resort

Îți oferim 3 spații diferite de petrecere cu echipa, care să se potrivească fiecărui stil de petrecere, servicii profesionale și un pachet care include: meniu festiv, băuturi răcoritoare, vin fiert la primire. 

Dacă ai planuri să organizezi o petrecere corporate pentru final de an și ai nevoie locul potrivit, aici găsești cele mai versatile spații de evenimente în București care oferă și servicii auxiliare. Oricare ți-ar fi gândul de petrecere la început de iarnă, te așteptăm pregătiți pentru transformarea lui în cea mai reușită petrecere!

Spații evenimente corporate

La Caro știm cât de de important este ca experiența festivă a firmei să fie completă, de aceea spațiile noastre unice vă asigură mai multe servicii la un loc: decorațiuni de Crăciun și aranjamente festive, ring de dans, internet de mare viteză și o echipă de suport tehnic, gata în orice moment să intervină. Vrei să știi care e cea mai bună parte? Avem inclusiv locuri de parcare în București, cazare în camere de 4 stele și diverse opțiuni de relaxare. 

Pentru sezonul festiv 2019 vă propunem:

Este de-a dreptul fabulos! Spațiile noastre versatile oferă acel ceva care să se potrivească fiecărui stil de petrecere. 

Ofertă pentru petreceri în echipă și evenimente corporate

Indiferent de spațiul pe care îl alegi, pachetul nostru include: meniu festiv, băuturi răcoritoare, vin fiert la primire. 

Tarif*: de la 24 euro/ persoană

*Pentru petreceri organizate până la 31 Decembrie 2018, în spațiile de evenimente de pe domeniul Caro.

Trimite o cerere

Vrei să vezi spațiile noastre și să organizezi următorul eveniment corporate la Caro? Trimite-ne cererea ta ca să te contactăm. Acum ești gata de petrecere!

Trimite o cerere

Alte evenimente

Salvador Dalí - În căutarea nemuririi
Salvador Dalí - În căutarea nemuririi

Data: 30 Septembrie 2020

Contemplându-l pe Dalí, dar și pe Gala, creațiile artistului sunt prezentate în imagini și documente rare, care ne aduc mai aproape de un personaj devenit o operă de artă în sine.

Află mai mult

rezervă cameră
Tot ce e nou pe domeniul Caro direct la tine pe e-mail. Abonează-te acum!
Mă abonez
Avantaje la rezervări directe

Rezervă-ți camera pe site-ul nostru! Ai cel mai mic tarif garantat și bonusuri incluse.

Află mai mult
Awards
Social
Telefon +40-21-208 61 00
Fax +40-21-208 61 20
Adresă Bd. Barbu Văcărescu 164A, Sector 2, București, 020285