Trimite-ne o cerere

Trimite

Sommelier Dinner

Distribuie pe
Data: 08 Iunie 2018 Locație: Restaurant La Vitrine

În weekendul dedicat vinurilor te invităm să explorezi lumea gastronomică la cel mai înalt nivel. Un somelier gazdă, meniul rafinat, vinurile premiate și cadrele perfecte din natură vor da gust unei seri pline de inspirație în restaurantul La Vitrine.

La stânga o furculiță și un pahar pentru vin cu care începi călătoria. La dreapta priveliștea Lacului Tei, cu care închei seara. Savurezi și explorezi! Aceasta este maniera originală de a petrece o seară în București: cu specialități savuroase și vinuri care-ți vor armoniza simțurile și-ți vor deschide mintea.

Indiferent că ești un cunoscător sau un începător plin de entuziasm, o cină deosebită și o degustare de vin profesionistă îți vor delecta simțurile. Meniu cu 6 feluri de mâncare pregătite de Chef-ul Bucătar armonizate perfect cu 6 vinuri românești cu cele mai mari punctaje de la CONFRERIA VINULUI – “TASTEVIN” care promovează vinurile românești de înaltă calitate, obiceiurile și tradițiile legate de cultura vinului și a viței-de-vie. 

Nu va lipsi muzică live cu The Twins - totul pentru o călătorie bogată în arome în care vei descoperi că vinul și mâncarea pot fi cei mai buni parteneri, într-un echilibru captivant.

Sommelier Dinner

Vinurile sunt oferite de TasteVin și Old Team Distribution. Vino să simți cu adevărat fascinația vinurilor de calitate și să te delectezi în centrul orașului. 

Bine de știut!

Data: 8 Iunie
Ora: 19:00
Loc: Restaurantul La Vitrine
6 vinuri cu cele mai mari punctaje la Tastevin în pairing cu 6 feluri de mâncare preparate special
Live entertainment
Tarif: 220 Lei/ persoană

Fă o rezervare

Alte evenimente

Cinema in aer liber la Caro Hotel Bucuresti
Museum of Prado

Data: 23 Septembrie 2020

Suntem într-unul dintre templele artei mondiale, un loc al amintirilor și o oglindă a prezentului, cu 1700 de lucrări expuse și alte 7000 aflate în conservare

Află mai mult

moscova petuski pe scena La Hamace Caro Hotel Bucuresti
MOSCOVA – PETUSKI

Data: 24 Septembrie 2020

Locație: Terasa La Hamace

Venichka, un intelectual alcoolic, călătoreşte cu trenul de la Moscova până la Petuşki. Pe durata călătoriei, avem parte de consideraţii istorice, filozofice şi politice cu aromă de vodcă. La destinaţie ne aşteaptă o mare surpriză.

Află mai mult

rezervă cameră
Tot ce e nou pe domeniul Caro direct la tine pe e-mail. Abonează-te acum!
Mă abonez
Avantaje la rezervări directe

Rezervă-ți camera pe site-ul nostru! Ai cel mai mic tarif garantat și bonusuri incluse.

Află mai mult
Awards
Social
Telefon +40-21-208 61 00
Fax +40-21-208 61 20
Adresă Bd. Barbu Văcărescu 164A, Sector 2, București, 020285