Trimite-ne o cerere

Trimite

Descoperă sălile de evenimente ale hotelului Caro, din Nordul Bucureștiului

Distribuie pe
Publicat în: 19 Martie 2019 Locație: Hotel Caro

Hotel Caro, un hotel business cu 13 săli de conferințe din zona de Nord a Capitalei, situat în preajma Promenada Mall și a nenumărate sedii de firme corporate, se întinde pe o suprafață vastă, de 5 hectare. În jurul hotelului se află lacul Tei, o grădină verde spațioasă și zone de promenadă și relaxare, dar și o sală de sport. Toate aceste elemente transformă zona hotelului Caro într-o spectaculoasă oază urbană. În cadrul hotelului se află mai multe restaurante, dar și săli de evenimente private și corporate în București.

 

Aceste săli sunt multifuncționale și au un design clasic sau contemporan.

 

Te invităm să descoperi oferta noastră business & corporate pentru săli de conferințe în București pentru evenimente corporate!

 

Săli de evenimente cu o ambianță plăcută în București

 

Hotel Caro oferă 13 săli de evenimente cu facilități business standard, plus un ballroom modular generos, care poate fi împărțit în 4 spații distincte - sălile Arghezi, Blaga, Creangă și Delavrancea. Cu un asemenea număr impresionant de săli de evenimente, poți fi sigur/ă că, odată ce ai pășit în zona hotelului Caro, vei găsi cea mai potrivită soluție pentru evenimentul corporate pe care ți-l doreai: sălile de conferință sunt mici și discrete, sau mari și somptuoase.

 

În funcție de dimensiunea evenimentului plănuit, sălile de evenimente de aici pot găzdui între 10 și 700 de participanți! Mai multe tipuri de evenimente business pot fi organizate în sălile de evenimente ale hotelului Caro, precum: board meetings, training-uri, programe de educație, evenimente de leadership, teambuilding-uri, congrese, conferințe, workshopuri și multe altele. Sălile sunt dispuse pe mai multe niveluri în incinta hotelului și sunt bine izolate, astfel încât zgomotul din afară să nu deranjeze evenimentele ce se desfășoară aici.

În același timp, evenimentele private (nunți, botezuri, aniversări de poveste), dar și evenimentele sociale, precum prezentările de modă sau lansări de produs, își găsesc întotdeauna sala perfectă la Hotel Caro.

La Caro, prețuim creativitatea și moștenirea culturală, și de aceea toate toate sălile de evenimente sunt numite după scriitori români celebri.

Facilitățile generale de care te bucuri în sălile de evenimente Caro sunt:

 

Spațiu pentru activități în aer liber                                                               Panou de afișaj (display)

400 de locuri de parcare                                                                               TV & laptop

Business center                                                                                               Sistem de sonorizare

Videoproiector hi-res                                                                                     Microfon fix/ fără fir

Ecran de proiecție                                                                                           Internet wi-fi

Flipchart electronic                                                                                         Suport tehnic 

 

În fiecare dintre aceste săli de evenimente corporate din București, la noi poate fi realizat oricare tip de aranjament al scaunelor:  

  • theatre

  • la u-shape

  • classroom

  • square

 

Capacitatea sălii se modifică în funcție de aranjamentul preferat, cel mai mic număr de oaspeți fiind pentru aranjamentul square: 12 locuri în sala Rebreanu (44 m²) de la parterul hotelului, sau în sălile Minulescu (de 28 m²) și Maiorescu (30 m²) de la etajul al cincilea.

Ballroom-ul, situat la parter și cu acces rapid în grădina verde, este cea mai spațioasă sală, cu o suprafață de 465 m² și capacitate maximă de 700 de persoane în cazul unui aranjament tip theatre. Capacitatea cea mai mică în cazul ballroom-ului este de 68 de persoane, atunci când aranjamentul ales este cel tip U-shape.

Pentru o schemă detaliată a tuturor sălilor și a capacității acestora în funcție de aranjamentul ales, consultă broșura Caro pentru corporate events!

 

Contactează-ne oricând plănuiești un eveniment corporate

 

Ne gasesti ușor. Hotelul Caro se află pe Bulevardul Barbu Văcărescu nr.164A, la câteva minute de mers pe jos față de stația de metrou Aurel Vlaicu. La un minut distanță se află șoseaua Fabrica de Glucoză și stația de autobuz 605. Distanța de la hotel până la aeroportul Internațional Henri Coandă este de 15 km, sau aproximativ 35 de minute de mers cu mașina via DN1/E60. Așadar, este un loc ușor accesibil pentru cei aflați în București, dar și pentru cei care sosesc aici pentru evenimentul corporate pe care l-ai organizat.

Echipa noastră dedicată fiecărui eveniment îți va sta la dispoziție pentru organizarea evenimentului care, cu siguranță, va decurge fără cusur la Caro. Aici, ai tot ce este necesar pentru a-ți asigura succesul evenimentului corporate!

Te așteptăm să ne vizitezi sau să ne trimiți o cerere pentru sala de evenimente corporate care te interesează!

 

Alte oferte

caro summer camp 2019
Tabăra Urbană bilingvă Română - Engleză Caro Summer Camp 2019!

Publicat în:

Soluția ideală pentru vacanța de vară a copiilor care stau în București este Tabăra Urbană bilingvă română-engleză, Caro Summer Camp 2019!

Află mai mult

nunta in aer liber bucuresti hotel caro
Hotel Caro, oaza ta de fericire pentru nunta in aer liber în București

Publicat în: 10 Aprilie 2019

Locație: Hotel Caro

Ai multe motive să vii la Wedding Open Day de la Hotel Caro!

Află mai mult

adoptă o mamă
Hotel Caro, partenerul campaniei ”Adoptă o mamă!”, a găzduit un eveniment social memorabil

Publicat în: 04 Martie 2019

Locație: Grand Ballroom

Fotografii de: Dragoș Constantin, Ovidiu Craiciu

Află mai mult

rezervă cameră
Tot ce e nou pe domeniul Caro direct la tine pe e-mail. Abonează-te acum!
Mă abonez
Cea mai recentă postare de pe Facebook

April 23, 2019

Nunțile de poveste au nevoie de un decor cel puțin special, iar la #Caro găsești o adevărată carte de basme în fiecare colțișor al domeniului.
Dacă ai deja data evenimentului special în ...

Citește mai mult pe Facebook >>
Avantaje la rezervări directe

Rezervă-ți camera pe site-ul nostru! Ai cel mai mic tarif garantat și bonusuri incluse.

Află mai mult
Awards
Social
Telefon +40-21-208 61 00
Fax +40-21-208 61 01
Adresă Bd. Barbu Văcărescu 164A, Sector 2, București, 020285