Trimite-ne o cerere

Trimite

Revelion în București cât o vacanță

Distribuie pe
Data: 31 Decembrie 2017 Locație: Caro Resort

Oferte Revelion 2018 în București: reducere de 15% până la 1 decembrie la Caro!

  • 10% discount suplimentar la tariful final cu minim 2 servicii opționale: cină 30 decembrie, cazare de 4 stele 30.12, 31.12 sau 01.01, brunch 1 ianuarie
  • Locuri limitate la Caro Ballroom și Restaurantul La Vitrine

Dacă vrei un Revelion cât o Vacanță, rezervă-ți un loc la una dintre petrecerile animate de pe domeniul Caro: ai o reducere de 15%  la tariful pachetului până pe 1 decembrie și două spații perfecte pentru un Revelion în București în aer liber, pe malul Lacului Tei. Cu personalitate și șarm, oferă aceeași eleganță și o petrecere-călătorie în jurul lumii de Anul Nou, dar în stiluri diferite:

  • Caro Ballroom - impunător, cu un foier spațios și spații cu amenajări speciale pentru petrecerea copiiilor,  dar și priveliște naturală și o grădină lângă lacul înghețat. Te așteaptă pentru distracție alături de familie și copii sau cu grupul de prieteni.
  • Restaurantul La Vitrine - elegant, stilat în mod natural și vibrant, cu priveliște asupra lacului, accente turcoaz și atmosferă de lounge. Este locul perfect să-ți îmbrățișezi partenerul la miezul nopții, pe fundalul celui mai spectaculos foc de artificii din oraș.

Revelion în stil cosmopolit: petrecere cu elemente surpriză de pe 5 meridiane

Show ca-n Dubai și energie ca la Moscova, dar și aer festiv ca la Roma și artificii ca-n Londra... și petrecerea poate începe! De-a dreptul incitant, nu-i așa? Mai ales când știi că totul se întâmplă în oraș, extrem de aproape de casa ta, în ambientul de neegalat al unui domeniu privat - unde ai în mod natural cadre feerice desprinse din poveștile de iarnă, spații versatile unde petreci toată noaptea, locuri de joacă pentru copii, dar și confort de 4 stele pentru o relaxare prelungită. 

La Caro suntem mereu pregătiți pentru evenimentele importante, mai ales pentru unul atât de așteptat cum este Anul Nou. Prin urmare, am folosit cu măiestrie acele ingrediente care știm că vor fi pe gustul întregii tale familii: de la cocktailuri vibrante și șampanie, la preparate savuroase și un tort atât de fin că nu vei rezista unei porții duble - shhh, rămâne micul nostru secret! Apoi, avem surprizele care vă poartă în fiecare oră pe un alt meridian al vacanței. Nu vor lipsi divertismentul, dansurile, DJ music, concertul lui Alex Porro Band cu Teodora Sima, foarte apreciați pentru aparițiile în spectacolul de talente "Vocea României”. Încă un dans care te pune în lumină și nici nu vei băga de seamă că mai urmează un moment care vă ține cu sufletul la gură - tombola cu premii! Oare cina va câștiga? Indiferent dacă ai noroc sau nu, oprește-te la "Oglinda magică" împreună cu cei dragi - vei rămâne cu o amintire neprețuită și îți va păstra zâmbetul de petrecere în fotografii!

revelion 2018 restaurant bucuresti

Distracție pentru cei mici de Anul Nou

Copiii adoră să se distreze,  iar părinții vor să îi știe în siguranță. Prin urmare, oferim supraveghere atentă pentru copii în 3 săli spațioase și amenajate special pentru activități interactive, jocuri, preparate "cu-mult-chef-de-joacă", show de tobe, karaoke și câte și mai câte. Să nu vă surprindă dacă își vor face noi prieteni - poate chiar pe animatorii de la Casa Veselă Events cu care se vor distra toată seara.

revelion bucuresti in aer liber

Relaxare prelungită într-un peisaj de iarnă

Orice petrecere în stil Caro are opțiuni de distracție pentru toate vârstele, dar și activități de relaxare. Ca să îți completezi resursele de energie te invităm să mai adaugi la un Revelion cât o Vacanță în București: priveliștea feerică a unui lac înghețat, confortul de 4 stele, un brunch savuros pe 1 Ianuarie și o zi de relaxare la piscina World Class. Plus o plimbare energizantă la aer curat pe domeniul Caro, chiar în prima zi a noului an -  ideală după o călătorie de-o noapte în jurul lumii cu 5 concepte originale și o numărătoare între ani pe malul Lacului Tei!

Rezervă un loc

Alte evenimente

Freak Show
Freak Show

Perioada: 20 August 2020 - 20 August 2020

Realizat după un material scris de Florin Piersic jr., în regia și interpretarea sa, „Freak Show” este un one-man-show unic în România. Cei prezenți vor avea ocazia să urmărească evoluția cameleonică a unui singur actor care se tran

Află mai mult

Klimt & Schiele – Eros și Psyche
Klimt & Schiele – Eros și Psyche

Perioada: 19 August 2020 - 19 August 2020

Locație: La Hamace

 

 

Klimt & Schiele – Eros și Psyche – scandaluri, vise și obsesii în epoca de aur a Vienei. Documentarul povestește acest sezon extraordinar: un moment magic pentru artă, literatură și muzică, în care circulă no

Află mai mult

Totul despre femei
Totul despre femei

Perioada: 27 August 2020 - 27 August 2020

Locație: La Hamace

„Totul despre femei” este povestea unui diamant. O nestemată care va străluci de fiecare dată diferit atunci când va fi rotită în lumină. Uneori copleșitor, uneori ludic, uneori trist.
Acest diamant este Femeia – mamă, iubită,

Află mai mult

rezervă cameră
Tot ce e nou pe domeniul Caro direct la tine pe e-mail. Abonează-te acum!
Mă abonez
Avantaje la rezervări directe

Rezervă-ți camera pe site-ul nostru! Ai cel mai mic tarif garantat și bonusuri incluse.

Află mai mult
Awards
Social
Telefon +40-21-208 61 00
Fax +40-21-208 61 01
Adresă Bd. Barbu Văcărescu 164A, Sector 2, București, 020285