Trimite-ne o cerere

Trimite

Vino la cea mai atractivă petrecere de Revelion 2019 din București!

Distribuie pe
Perioada: 20 Decembrie 2018 - 01 Ianuarie 2019
Locație: Hotel Caro

Sezonul sărbătorilor și al petrecerilor a început la Hotel Caro și va culmina cu cea mai ofertantă petrecere de Revelion 2019 din București: un Revelion Cât o vacanță, cu mai multă distracție ca niciodată, concursuri cu premii și noroc pentru tot anul care vine!

Petrecăreții au la dispoziție nu doar una, ci trei oferte speciale de Revelion 2019, cu locuri limitate, ce pot fi rezervate până pe 31 decembrie.

Grăbește-te și află mai multe detalii mai jos!

 

Pachete de Revelion 2019 la București

 

Scoatem toți așii din mânecă și-ți oferim o petrecere premium cu band live, DJ music, dans și jocuri fără comparație. Pachetul ”Careul de Ași” îți asigură toată distracția la cea mai tare petrecere de Revelion 2019 din București, Caro Royale Party:

  • Dorina Vasilashko & Lipscani Live Band, plus muzică DJ Laufer Bari, care vor anima Caro Grand Ballroom și vor umple ringul de dans cu petrecăreții gata de distracție;

  • Fotograf profesionist, care va surprinde cele mai frumoase momente ale serii;

  • Concursuri cu premii atractive pentru toți, de la cei mai mici până la cei mari;

  • Focuri de artificii într-un peisaj de poveste;

  • Locuri de parcare gratuite, pentru o seară lipsită de griji!

Meniul include preparate sofisticate, precum foie gras, file de lup de mare și multe alte surprize delicioase. Toate acestea la prețul de 145 €*! Dacă îți dorești mai mult decât o petrecere de Revelion 2019 în București, și visezi la un Revelion cât o vacanță, noi îți îndeplinim dorința!  

Închipuie-ți pachetul ”Careul de Ași” și adaugă-i și o noapte de cazare în una din camerele noastre Premium, cu confortul de 4 stele pe care îl meriți pe deplin! Pachetul ”Chintă” include accesul la petrece de Revelion, cazare în camera Standard 4* cu late check-out, dar și brunchul cu răsfăț de pe 1 ianuarie din restaurantul Clasic, plus acces la World Class, situat pe Domeniile Caro. Alegând ”Chinta”, îți începi anul cum nu se poate mai bine: bucurându-te de o super petrecere, iar apoi de confort, dar și de relaxare din cap până în picioare, căci World Class dispune de facilități deosebit de plăcute, precum: saună, salină, dar și piscină interioară și o sală de fitness de top.

Acest pachet se bucură în prezent de prețul promoțional de 218€, redus de la 242€. Profită de locurile rămase și rezervă un loc!

 

Vrei și mai mult? Rezervă pachetul ”Chintă Royală”! Acesta conține accesul la petrecere, cazare în cameră Premium 4*, un brunch delicios pe 1.01.2019 în restaurantul La Vitrine, dar și acces la World Class cu servicii și faciliăți pentru saună, salină, piscină și fitness. Profită de ofertă la prețul promoțional de 236 €, redus de la 262 €.

 

Să nu crezi că am uitat de cei mici! Aceștia vor petrece pe săturate la Revelionul Copiilor de la Hotel Caro.

Am pregătit pentru ei un menu special, băuturi din sucuri naturale și limonadă, jocuri distractive, programe de animație și o cameră special amenajată cu salteluțe confortabile și muzică potrivită pentru somn. Cei mici vor fi în permanență supravegheați de către echipa de animatori sau pot dormi alături de plușul sau jucăria preferată. Astfel se pot juca în voie în sălile amenajate special pentru fiecare grupă de vârstă și se odihnesc, în timp ce tu te distrezi la cea mai așteptată petrecere a anului.

  • programe de animație pe grupe de vârstă: 3-6 ani, 7-9 ani, 10-12 ani

  • meniu și băuturi pentru copii

  • nap room

Tarif Revelionul Copiilor

  • 39 Euro / copil 3 - 9 ani

  • ​59 Euro/ copil 10 – 12 ani

Nu ezita să faci o rezervare la una dintre cele mai tari petreceri de Revelion 2019 din București!

 

Alte evenimente

Cinema in aer liber la Caro Hotel Bucuresti
Museum of Prado

Data: 23 Septembrie 2020

Suntem într-unul dintre templele artei mondiale, un loc al amintirilor și o oglindă a prezentului, cu 1700 de lucrări expuse și alte 7000 aflate în conservare

Află mai mult

moscova petuski pe scena La Hamace Caro Hotel Bucuresti
MOSCOVA – PETUSKI

Data: 24 Septembrie 2020

Locație: Terasa La Hamace

Venichka, un intelectual alcoolic, călătoreşte cu trenul de la Moscova până la Petuşki. Pe durata călătoriei, avem parte de consideraţii istorice, filozofice şi politice cu aromă de vodcă. La destinaţie ne aşteaptă o mare surpriză.

Află mai mult

rezervă cameră
Tot ce e nou pe domeniul Caro direct la tine pe e-mail. Abonează-te acum!
Mă abonez
Avantaje la rezervări directe

Rezervă-ți camera pe site-ul nostru! Ai cel mai mic tarif garantat și bonusuri incluse.

Află mai mult
Awards
Social
Telefon +40-21-208 61 00
Fax +40-21-208 61 20
Adresă Bd. Barbu Văcărescu 164A, Sector 2, București, 020285