Trimite-ne o cerere

Trimite

Premierul Emil Boc la Hotel Caro

Distribuie pe
Data: 19 Iunie 2010 Locație: Săli Caro

Lansare “CARTA ALBĂ A IMM-urilor din România 2010”, ediţia a VIII-a. 16 Iulie 2010, orele 11:00 Grand Ballroom, Hotel Caro, Bucureşti.

Vineri, 16 Iulie 2010 a avut loc in cadrul Hotelului Caro lansarea Cartei Albe a IMM-urilor din Romania 2010. Profesorul Ovidiu Nicolescu mentiona: "Carta Albă a IMM-urilor din România”- ediţia 2010, se constituie atât ca o radiografie a stării evolutive a IMM-urilor din România, cât şi a contextului socio-economic în care acestea îşi desfăşoară activitatea, surprinzând totodată şi efectele crizei economice asupra acestui sector, la nivelul anului 2010.

Lucrarea, realizată de un colectiv de specialişti, reprezintă studiul aprofundat al IMM-urilor din România care oferă elemente esenţiale necesare cunoaşterii şi valorificării marelui lor potenţial economicşi social în vederea accelerării depăşirii crizei actuale.

La lansare au participat: Primul Ministru Emil Boc, Ministrul Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri Adriean Videanu, deputati, senatori si numerosi reprezentanti ai IMM-urilor din Bucuresti si din tara. Cu ocazia lansării lucrării a avut loc şi o conferinţă de presă, care a fost urmată de un cocktail.

Organizezi un eveniment important - conferințe de presă, workshop-uri, lansări de produs sau întâlniri de afaceri? Îți oferim spații diverse și versatile! Centrul de Conferințe Caro oferă 10 săli de evenimente cu facilități ultramoderne și un Grand Ballroom, care poate fi împărțit în 4 spații distincte

Vezi sălile

rezervă cameră
Tot ce e nou pe domeniul Caro direct la tine pe e-mail. Abonează-te acum!
Mă abonez
Cea mai recentă postare de pe Facebook

October 07, 2019

Atmosfera perfectă pentru business și plăcere într-o singură camera. La #Caro fiecare experiență este impecabilă, ca de fiecare dată. #HotelCaro #CaroCorporate

Citește mai mult pe Facebook >>
Avantaje la rezervări directe

Rezervă-ți camera pe site-ul nostru! Ai cel mai mic tarif garantat și bonusuri incluse.

Află mai mult
Awards
Social
Telefon +40-21-208 61 00
Fax +40-21-208 61 01
Adresă Bd. Barbu Văcărescu 164A, Sector 2, București, 020285