Trimite-ne o cerere

Trimite

Petrecerea de Crăciun a firmei? Fă-o memorabilă!

Distribuie pe
Publicat în: 10 Noiembrie 2016 Locație: Caro Resort

Se spune că petrecerea corporate de Crăciun este o ocazie grozavă să reiei legătura cu oameni pe care nu i-ai mai văzut de 30 de minute :) Sună fascinant, nu? Ei bine, noi știm că există petreceri de Crăciun pe care le așteaptă tot biroul sau care au lăsat amintiri peste ani. Acestea au în comun câteva lucruri: sunt planificate din timp, au elemente-surpriză și arată o foarte bună cunoaștere a echipei per ansamblu - și a fiecărui membru în parte.

Ce gen de distracție preferă colegii tăi - adrenalină în aer liber, Leru-i Ler sau "Păstrează-ți calmul și deschide cadourile"? Domeniul Caro e atât de versatil, încât vă puteți bucura de toate opțiunile - surprinde-ne cu un concept original sau lasă-ne pe noi să îți propunem unul, după ce aflăm povestea organizației tale.

Iată cum să scoți din anonimat petrecerea de Crăciun a firmei:

1. Spontaneitate. Desigur. Dar nu în alegerea locației!

Crăciunul este cea mai aglomerată perioadă din an. Cauți un loc de petrecere în București? Atunci e important să faci rezervarea cu cel puțin 4 săptămâni inainte. Cele mai căutate zile pentru petrecerile corporate sunt joia și vinerea. Principiul nostru e însă “No week day left behind”, de aceea îți spunem un secret important: și celelalte zile ale săptămânii pot avea avantajele lor, pentru că ai șansa să obții aceleași servicii la un preț mai bun.

2. Cunoaște-ți echipa!

Dacă cei mai mulți oameni din echipa ta sunt pasionați de jocuri video, încearcă să nu-i duci la escaladă :) Ca să poți alege tema și activitățile potrivite, trebuie să-ți cunoști bine colegii și să le respecți preferințele, cu siguranță incredibil de diverse.

Iată câteva teme incitante pentru petrecerea de Crăciun a firmei, dar numai tu o poți alege pe cea perfectă pentru voi: ballroom, vintage, Marele Gatsby, pantomimă, circ, Chicago gangsters. Orice concept ai alege, la Caro găsești spații generoase, cu tot arsenalul de party inclus. Ideale pentru companiile mari: ofertele all inclusive! Crăciun la Caro înseamnă, în această iarnă, meniuri de petrecere în stiluri diferite: "Influence", "Bohème" sau "Rustique", cu băuturi atent selecționate - și vinul fiert din partea casei.

3. Meniuri personalizate

Muzica, mâncarea, băuturile, jocul de lumini: petrecerea perfectă sincronizează toate simțurile. Iar un meniu personalizat scoate din anonimat orice eveniment - și te ajută să creezi atmosferă! De la culori tematice, la preparate vegetariene sau raw - odată ce dai tema unui bucătar profesionist, vei vedea cum conceptul tău de petrecere prinde viață.

Chiar dacă mâncarea este vedeta petrecerii, băuturile sparg gheața și pornesc conversația. Cele mai apreciate băuturi de Crăciun sunt vinul fiert, cocktail-urile de sezon și șampania, pe care le includem în propunerile noastre de Crăciun corporate.

Dacă te-am inspirat, cere chiar azi sfatul echipei noastre de organizatori!

Contactează-ne acum

Alte oferte

Unde ieșim în București - 5 lucruri pe care le poți face în Grădina Caro
Unde ieșim în București - 5 lucruri pe care le poți face în Grădina Caro

Publicat în: 13 Iunie 2019

Descoperă toate locurile verzi din Grădina Caro și bucură-te de activitățile de relaxare pe care le poți face în oaza noastră de natură urbană!

Află mai mult

Glucoza Bar, terasa din București din inima Grădinii Caro, te așteaptă cu un meniu de excepție
Glucoza Bar, terasa din București din inima Grădinii Caro, te așteaptă cu un meniu de excepție

Publicat în: 29 Mai 2019

Locație: Terasa Glucoza Bar

Executive Chef-ul hotelului Caro, Cristian Paterău, ne ispitește cu un meniu nou pentru terasa Glucoza Bar. Te așteptăm la masă!

Află mai mult

picnic in bucuresti gradina caro
Cum a fost la iarbă verde în Grădina Caro: un picnic unic in București pentru #CARO25ani!

Publicat în:

Locație: Grădina Caro

Hotel Caro a început să își sărbătorească primul sfert de secol în Grădina Caro!

Află mai mult

rezervă cameră
Tot ce e nou pe domeniul Caro direct la tine pe e-mail. Abonează-te acum!
Mă abonez
Cea mai recentă postare de pe Facebook

Iunie 19, 2019

How cool is this?! Just arrived in Romania🙂Making-of #RollsRoyceCullinan shooting🎬

Citește mai mult pe Facebook >>
Avantaje la rezervări directe

Rezervă-ți camera pe site-ul nostru! Ai cel mai mic tarif garantat și bonusuri incluse.

Află mai mult
Awards
Social
Telefon +40-21-208 61 00
Fax +40-21-208 61 01
Adresă Bd. Barbu Văcărescu 164A, Sector 2, București, 020285