Trimite-ne o cerere

Trimite

Visul lui Tănase - behind the scenes petrecere de Revelion la Caro

Distribuie pe
Publicat în: 03 Decembrie 2019 Locație: Hotel Caro

Când vine vorba de o petrecere de Revelion în București reușită, echipa de la Caro știe rețeta perfectă. Visul lui Tănase, tema petrecerii din acest an, poartă numele filmului creat de marele actor de comedie Constantin Tănase, o evocare a Bucureștiului de altă data și a atmosferei Micului Paris.

Caro sărbătorește trecerea dintre ani cu o petrecere care aduce în prim plan locul, oamenii, atmosfera unei perioade de glorie istorică, re-adusă în prezent în toată splendoarea ei. Te invităm să retrăiești atmosfera Bucureștiului din perioada interbelică prin programe autentice live, însoțite de degustări variate și experiențe gastronomice autohtone reinterpretate. Artiști de șansonete și program de cancan, decoruri inspirate din filmul cu același nume al marelui actor de comedie Constantin Tănase și dress code tematic.

Am stat astăzi de vorbă cu echipa de organizare a acestui Revelion unic în cadrul unui interviu și am aflat cum s-a organizat această petrecere behind the scenes și care au fost ingredientele care o fac atât de specială. 


 

  1. Cum arată behind the scenes Revelionul de la Caro?

 

Behind the scenes Revelionul interbelic Caro arată agitat precum forfota de pe Bulevardul Magheru din anii lui Tănase. Cel mai important este că toți cei din echipă au fost acaparați de ideea petrecerii Visul lui Tănase; încă din luna august au fost multe întâlniri și discuții despre cum se poate crea ceva unic. Iar când conceptul place, ideile vin imediat și toată lumea lucrează cu plăcere. Într-un decor atât de special precum Hotelul și Grădina Caro ideea Visul lui Tănase a prins și rezonat imediat cu toți membrii echipei.

 

1.Ce rol a avut fiecare membru din echipă în crearea petrecerii de Revelion? 

La acest concept participă 3 departamente: Marketing, Sales și F&B și fiecare dintre membrii echipei operaționale și-a asumat imediat rolul.

Zsolt Makkai, Marketing Manager a fost creatorul conceptului „Visul lui Tănase” și al programului de divertisment. După 25 de ani, brandul Caro reprezintă o pagină de istorie a Bucureștiului; astfel am decis sa recreăm atmosfera Bucureștiului, apelând la perioada interbelică prin décor și programe autentice live susținute în două locații emblematice CARO, însoțite de degustări variate și experiențe gastronomice autohtone, reinterpretate.

 

Alexandra Cehan, Sales Manager este responsabilă cu cifrele și cu coordonarea acestui eveniment special. Crearea pachetelor și a ofertei, organizarea echipei și pregătirea camerelor, respectiv programul de Revelion al copiilor, au fost gândite în așa fel încât să se adreseze celor care doresc să celebreze alături de cei dragi într-un cadru elegant și autentic românesc.

 

Cristian Mironescu, F&B Managerul împreuna cu Executive Chef-ul au început să creeze un meniu deosebit pentru invitați, încercând să îmbine cât mai bine vechiul și noul într-o fuziune unică. Preparate și bucate românești reinterpretate vor face deliciul serii alături de cocktailuri clasice și băuturi. Brunch-ul din prima zi a noului an respectă tematica serii de Revelion; astfel începem anul cu un meniu bogat, tradițional, cu ingrediente locale, aduse de la micii producători din țară.

 

2. Tips & tricks pentru o petrecere de revelion de succes. 

Dress code tematic (anii 20-30), welcome drink la sosire, muzică live de excepție și un meniu special sunt doar câteva elemente de succes la care poți adauga și o rezervare de cameră astfel încât în prima zi din noul an să intri în aceeași atmosferă ca din noaptea de Revelion. Apoi, începi 2020 cu un brunch de An Nou tradițional și adaugi farmecul locației și amabilitatea autentică a celor care îți vor face experiența de la Caro cu adevărat memorabilă. 

 

3. Care sunt cele mai importante aspecte de subliniat din culisele revelionului la Caro?

Programul este gândit să ofere o seară de nota 10 atât pentru cei care doresc să celebreze elegant, cu muzica live, cât și pentru cei care vor să se distreze la party cu formație și dansatori. Dress code-ul și un decor tematic ne invită într-o călătorie în timp în perioada interbelică, în orașul de odinioară - Micul Paris - trăind emoția și savoarea acelor vremuri.

Ceea ce facem noi aici deosebit este că ne gândim individual la nevoile și confortul fiecărui client, pe fiecare categorie de vârstă. Aranjamentul hotelului și outleturilor sale ne permite să distribuim copii mici, copii mijlocii și adulți separat, oferindu-le fiecărora tipul potrivit de mâncare, băutură și entertainment, astfel mizând pe succesul garantat al petrecerii.

 

Bucătarii și ospătarii sunt toți la posturi, pregătind de zor bucatele alese sau aranjând mesele pentru invitați, în timp ce managerii recapitulează ultimele detalii. Emoția se simte în aer, parfumuri vechi se amestecă cu arome noi, iar Tănase și prietenii săi se pregătesc să ne transporte în trecut pentru o noapte de vis.

 

Munca în echipă este cheia succesului, doar așa garantăm o petrecere de zile mari și asta dorim să transmitem oaspetilor care decid să petreacă cumpăna dintre ani la Caro!

 

Alte oferte

Restropectivă evenimente la Hotel Caro în 2019
Restropectivă evenimente la Hotel Caro în 2019

Publicat în: 14 Ianuarie 2020

Descoperă evenimentele din București de la Hotel Caro din 2019

Află mai mult

Descoperă cea mai fermecătoare petrecere de Revelion din București la Caro
Descoperă cea mai fermecătoare petrecere de Revelion din București la Caro

Publicat în: 22 Noiembrie 2019

Locație: Hotel Caro

La Hotel Caro poți experimenta cea mai rafinată petrecere de Revelion din București.

Află mai mult

Evenimente București - sezonul de iarnă la Hotel Caro
Evenimente București - sezonul de iarnă la Hotel Caro

Publicat în: 08 Noiembrie 2019

Locație: Hotel Caro

Descoperă evenimentele din București de la Hotel Caro în sezonul de iarnă.

Află mai mult

rezervă cameră
Tot ce e nou pe domeniul Caro direct la tine pe e-mail. Abonează-te acum!
Mă abonez
Cea mai recentă postare de pe Facebook

October 07, 2019

Atmosfera perfectă pentru business și plăcere într-o singură camera. La #Caro fiecare experiență este impecabilă, ca de fiecare dată. #HotelCaro #CaroCorporate

Citește mai mult pe Facebook >>
Avantaje la rezervări directe

Rezervă-ți camera pe site-ul nostru! Ai cel mai mic tarif garantat și bonusuri incluse.

Află mai mult
Awards
Social
Telefon +40-21-208 61 00
Fax +40-21-208 61 01
Adresă Bd. Barbu Văcărescu 164A, Sector 2, București, 020285