Trimite-ne o cerere

Trimite

Halloween Family Party 2017: distracția perfectă în București

Distribuie pe
Data: 31 Octombrie 2017 Locație: Fabrica Iepurașilor

Vrăjitoare sau vampiri, fantome sau Frankensteini și familia Addams în toată naturalețea. Se-apropie noaptea lor, așa că pregătiți costumele de Halloween pentru întreaga familie și haideți la Caro! Urmați drumul dovlecilor sculptați și veți ajunge la locul celei mai terrribile petreceri.

Party Halloween în București pentru copiii costumați

Știm că cei mai sinceri critici sunt copiii și suntem în fiecare an pregătiți cu noi idei de petrecere de Halloween: de la activități care îi învață să confecționeze mici proiecte de artă, la dansuri vesele, de la povești care le pun spontaneitatea la încercare, la provocări care îi surprind.

Prin urmare, și de această dată am plănuit cu mare atenție un program de distracție cu surprizele pe care ei le adoră: 

  • prietenii de la Casa Veselă  - vin cu animații, dansuri-ștafetă și multe jocuri haioase 
  • Parada Costumelor - ne-ntâlnim cu toți cei deghizați în personaje de coșmar
  • premiul Chic & Scary - este, bineînțeles, pentru cel mai atractiv-înfricoșător costum

Totul în Fabrica Iepurașilor - un loc de poveste cu amenajări speciale pentru cei mici și unul dintre cele mai îndrăgite spații de joacă de pe domeniul Caro, perfect de explorat în culorile toamnei.

Tot la petrecerea care le este dedicată în cele mai mici detalii, copiii primesc meniul festiv. Savuros și sănătos, are multe în comun cu decorul de Halloween: de la crenvurști în aluat la degețele cu alune, de la bruschete gratinate la ou spider, de la plăcințele cu dovleac și mere la miniprăjituri.

Petrecere-Halloween-Copii

Cadru relaxant în aer liber pentru părinți

Dans, vin fiert și un meniu ieșit din tipare -  așa se conturează atmosfera de repaus pentru părinți la Caro. În timp ce copiii sunt antrenați la joacă, DJ-ul întreține atmosfera potrivită la terasa Ballroom - o oază de liniște, perfectă pentru a surprinde un apus de soare tomnatic, în mijocul unui peisaj spectaculos.

Dacă vorbim de o petrecere suprinzătoare de Halloween în București, știm bine că meniul nu poate lipsi. Ca remediu la vrăjitoriile serii, pot fi savurați celebrii hot dogs și delicioșii hamburgers, alături de plăcinte aburinde, plus o cană de ceai cald și un strop de vin fiert - vedetele serilor de toamnă. Pentru a degusta propunerile noastre culinare se vor folosi tichete cu valoare unică de 7 RON, pe care le distribuim la eveniment.

Halloween in Bucuresti

Informații despre participare

Ora 17:30
Locație: Fabrica Iepurașilor de pe domeniul Caro
Tarif meniu și entertainment Halloween pentru copii: 29 RON /copil 
Tichete cu valoare unică Halloween pentru părinți: 7 RON/ tichet
Locuri de parcare disponibile.

Atenție, numărul de locuri este limitat! Au prioritate rezervările făcute din timp. Confirmarea de participare se primește din partea echipei noastre în baza înscrierilor online.

INSCRIERILE S-AU INCHIS!

Nu ai ajuns la acest eveniment? Trăiește experiența distracției la Caro cu ocazia următorului eveniment fabulos: un Revelion câț o Vacanță - perfect alături de familie și copiii sau grupul de prieteni.

Alte evenimente

Cinema in aer liber la Caro Hotel Bucuresti
Museum of Prado

Data: 23 Septembrie 2020

Suntem într-unul dintre templele artei mondiale, un loc al amintirilor și o oglindă a prezentului, cu 1700 de lucrări expuse și alte 7000 aflate în conservare

Află mai mult

moscova petuski pe scena La Hamace Caro Hotel Bucuresti
MOSCOVA – PETUSKI

Data: 24 Septembrie 2020

Locație: Terasa La Hamace

Venichka, un intelectual alcoolic, călătoreşte cu trenul de la Moscova până la Petuşki. Pe durata călătoriei, avem parte de consideraţii istorice, filozofice şi politice cu aromă de vodcă. La destinaţie ne aşteaptă o mare surpriză.

Află mai mult

rezervă cameră
Tot ce e nou pe domeniul Caro direct la tine pe e-mail. Abonează-te acum!
Mă abonez
Avantaje la rezervări directe

Rezervă-ți camera pe site-ul nostru! Ai cel mai mic tarif garantat și bonusuri incluse.

Află mai mult
Awards
Social
Telefon +40-21-208 61 00
Fax +40-21-208 61 20
Adresă Bd. Barbu Văcărescu 164A, Sector 2, București, 020285