Trimite-ne o cerere

Trimite

O nuntă în aer liber la Caro? De nerefuzat

Distribuie pe
Publicat în: 05 Aprilie 2017 Locație: Caro Resort

Ai primit deja inelul de logodnă și urmează evenimentul mult așteptat: nunta voastră. Romantică sau surprinzătoare? În tendințe sau de poveste? Dacă ești în căutarea unei locații de nuntă în aer liber în București, experții Caro îți prezintă ingredientele unui eveniment unic.

Nuntă în aer liber, cadre perfecte pe malul lacului

Imaginează-ți zeci de varietăți de păsări pe Lacul Tei și prin copacii din Dumbrava Minunată, colțul magic de pe domeniul Caro. O grădină diafană, cu flori și copaci înfloriți în timpul zilei. Un colț verde care se luminează când vine seara. O fântână sculptată și un decor de cocktail party unde îți primești invitații. Aer curat și liniștea naturii, chiar în mijlocul orașului, în zona Floreasca.

"Te așteptăm în grădina Caro cu noi provocare. Te-ai gândit vreodată că-ți poti organiza nunta într-un mod inedit, inclusiv carusel în grădina Caro și oameni pe picioroange? Vino la noi și-ți poți îndeplini visul cu o nuntă cum o visezi din copilărie…Ne punem la încercare talentul și creativitatea, iar cei mai apreciați clienți sunt cei care spun: Aș dori asa ceva, dar altfel, poti să faci?" Alexandra Sava, Events Manager Caro

Un ballroom elegant

O sală modernă, gata decorată, unde poți petrece alături de 300 de invitați. Un ring de dans fără de care “dansul mirilor” nu ar fi la fel de spectaculos. Dar și acces la un foaier spațios, cu lumină naturală. Acestea sunt detaliile unei nunți în aer liber la Caro, care fac orice petrecere să strălucească, de la începutul după-amiezii până după miezul nopții.

Stil urban, mereu în tendințe 

După experiența sutelor de nunți în aer liber organizate la Caro, suntem mândri să spunem că putem construi pe orice temă ți-ai imagina; de la o nuntă neconvențională la iarbă verde, la nunta ruptă din cadrele filmelor western. Avem design contemporan, spații nonconformiste, clădiri în stil industrial chic, natură și istorie. Nu în ultimul rând, avem organizare eficientă și o parcare pentru aproximativ 400 de invitați.

“Ce ședere de neuitat! Proaspăt căsătoriți, am ales să petrecem noaptea nunții la hotel. Spațios, confortabil, plăcut. Vedere spre grădină și o atmosferă medievală datorită zidurilor de cărămidă roșie. Locul perfect unde ne-am simțit bine și ne-am relaxat la un pahar. Mulțumim pentru serviciile care, în mod sigur, ne-au făcut să fim așa de entuziasmați.” Alina P., București

Ofertă pentru nunta ta în 2017 

Nunta la Caro înseamnă nu doar o petrecere într-un decor natural-urban unic, ci și un pachet de beneficii: camere Executive pentru miri, prețuri speciale de cazare pentru oaspeți, degustarea meniului, meniuri de 81 euro sau 89 euro și, bineînțeles, reduceri: 15% în zilele de duminică. Stabilește-ți o întâlnire ca să afli mai multe!

Pentru detalii complete, descarcă broșura de nunți.

Descarcă broșura

Alte oferte

Terasa La Hamace te invită la relaxare
Terasa La Hamace te invită la relaxare

Perioada: 01 Iulie 2020 - 15 Octombrie 2021

Terasa La Hamace te invită să te așezi retras, la umbra copacilor impunători, fie că vrei să te ralaxezi citind o carte, fie că îți dorești să stai în liniște cu gândurile tale.

Află mai mult

1 Mai Muncitoresc la CARO: De la Fabrica de Glucoză la industrial chic
1 Mai Muncitoresc la CARO: De la Fabrica de Glucoză la industrial chic

Perioada: 01 Mai 2020 - 01 Mai 2022

Locație: CARO

Am săpat puțin în arhivele noastre, în istoria Fabricii Naționale de Glucoză - clădirea care a stat la baza construcției Hotelului CARO - și am scos la iveală câte ceva despre povestea clădirii și a locului, și despre cum a ajuns de la Fabrica&

Află mai mult

calitate aer
Investim în calitatea aerului din București

Perioada: 24 Aprilie 2020 - 29 Aprilie 2022

Locație: Hotel CARO

Întreținerea unei suprafețe de spațiu verde cât mai generoase a fost una dintre primele și cele mai importante alegeri pe care le-am făcut în dezvoltarea proiectului CARO. 

Află mai mult

rezervă cameră
Tot ce e nou pe domeniul Caro direct la tine pe e-mail. Abonează-te acum!
Mă abonez
Avantaje la rezervări directe

Rezervă-ți camera pe site-ul nostru! Ai cel mai mic tarif garantat și bonusuri incluse.

Află mai mult
Awards
Social
Telefon +40-21-208 61 00
Fax +40-21-208 61 20
Adresă Bd. Barbu Văcărescu 164A, Sector 2, București, 020285