Trimite-ne o cerere

Trimite

Cât durează să-ți planifici nunta? Cât o întâlnire la Caro Wedding Open Day

Distribuie pe
Perioada: 14 Februarie 2018 - 14 Februarie 2018
Locație: Hotel Caro

Te-a cerut în vacanța de Crăciun și ai spus un “DA” hotărât - iar acum probabil vă gândiți la locul perfect pentru nunta voastră și vreți să vă căsătoriți anul acesta. Citește mai departe ce ți-am pregătit pentru 2018 dacă alegi Caro ca locație de nuntă în București.

Cu un domeniu înconjurat de natură, deschis din 1994, la Caro avem toate ingredientele pentru nunți memorabile: o sală de bal în culori aristocratice, un lac romantic și o baghetă magică, specializată în organizarea nunților mult visate. În plus, cu ocazia zilei speciale Wedding Open Day pe care o organizăm în acest an pe 14 februarie, am pus la cale o întâlnire cu organizatorii noștri de evenimente pentru a fi siguri că faceți cea mai bună alegere.

2008… este anul care mi-a deschis drumul spre universul evenimentelor (aniversări, nunți, botezuri, evenimente corporate)… de la cele private de câteva persoane, la evenimente de sute, chiar mii de oameni. Astăzi, după o călătorie de 10 ani, pasiunea, ospitalitatea, atenția pentru detaliu, respectul, dragostea pentru ceea ce fac sunt bagajul meu pentru reușita unui eveniment. Un loc aparte în ultimii 8 ani l-a ocupat organizarea evenimentelor tip NUNTĂ, fiecare având povestea și originalitatea ei, cu tematici îndrăznete, în grădini, pe malul mării, palate sau săli neconvenționale. Cea mai mare reusită a mea este că am putut crea câte o poveste pentru fiecare cuplu și că aici, la Caro, povestea fiecărui cuplu prinde contur într-un cadru de vis.“ Roxana Tomescu, organizator evenimente

Ce obții la Caro Wedding Open Day

O nuntă începe întotdeauna cu alegerea locului! Vino la Caro pe 14 februarie să afli tot ce te interesează direct de la specialiștii noștri în nunți și partenerii Caro care știu cel mai bine locația noastră de nunți în București - vor fi toți aici cu idei, detalii și multe beneficii, pregătiți să te ajute cu sfaturi pentru fiecare detaliu al evenimentului.

De la ora 17.00 la 21.00 aranjamentele festive, decorațiunile și specialitățile meniului de nuntă vor fi pregătite ca pentru ziua-de-care-să-ți-aduci-aminte-mereu - cu flori proaspete, veselă strălucitoare, un Candy Bar atrăgător, verighete și creații vestimentare -  dar și multe altele pe care te lăsăm să le descoperi.

Vei fi întâmpinat/(ă) de un consultant dedicat, vei putea afla care e numărul minim de invitați și câți oaspeți pot fi acomodați în saloanele noastre de nunți sau care sunt modalitățile de plată. Bonus: te vor inspira imaginile și amănuntele celor mai reușite nunți pe care le-am organizat aici. De asemenea, vei avea perspectiva de ansamblu a spațiului și vei putea face o plimbare prin colțurile magice ale domeniului.

Dacă tocmai ai început să cauți o locație de nuntă în București cu grădină, aceasta este cea mai bună ocazie să testezi serviciile noastre de ospitalitate și să descoperi cum pot experții noștri să-ți îndeplinească dorințele. Vom avea, desigur, și câteva oferte exclusive!

Te gândești cum ar arăta la vară o nunta în aer liber pe malul Lacului Tei? Nu ezita să te înregistrezi la Wedding Open Day din 14 februarie 2018. Începând cu ora 17.00, vei afla cum poți avea o nuntă de poveste, primești gratuit consiliere din partea organizatorilor de nunți din echipa Caro și vei viziona:

  • Saloanele pentru evenimente festive
  • Decorațiuni și aranjamente festive
  • Noutăți și tendințe 2018 la bijuterii și în ținuta mirilor
  • Expoziție culinară a preparatelor din meniul de nuntă
  • Variante de Candy Bar

Oferta noastră de nuntă în 2018 cu beneficii pentru miri hotărâți

Nunta ta la Caro nu e doar o petrecere, ci un eveniment cizelat până în cele mai mici detalii. Pentru un stil fermecător, îți recomandăm branduri de lux pentru bijuterii și vestimentație - și în care credem cu adevărat.

Alege să te întâlnești cu experții noștri la Caro pe 14 februarie și primești vouchere personalizate pentru verighete CELLINI și reduceri pentru rochia de mireasă sau pentru întreaga ținută din ziua nunții pentru miri și pentru nași marca CRISTALLINI & CONSIGLIERI. Oferta constă în:

  • 10% reducere la bijuteriile Cellini
  • 15% reducere la vestimentațiile Cristalini & Consiglieri

Și pentru că vom fi în luna dragostei împărtășite, vizita voastră la Caro poate avea și avantajul unei cine speciale de Valentine’s Day - cu care poți încheia romantic ziua.

Oferta este valabilă în limita locurilor disponibile pentru un contract semnat - dacă vrei să participi te rugăm să te înregistrezi folosind formularul de mai jos până în data de 12 februarie 2018.

Mulți ar crede că un bărbat nu poate fi un organizator de nunți, dar mie-mi place să sparg aceste idei preconcepute și să dovedesc mereu că atenția la detalii, dedicarea și punerea în “papucii” clientului sunt avantajele ce pot face diferența. Si… clienții mei îmi dau mereu dreptate. Sunt de multe ori o surpriză pentru ei pentru că mă apropii de organizarea nunții visate de fiecare, iar pentru mine satisfacția clientului e motorul care mă face să continui. După majoritatea nunților rămânem prieteni și, încercând să trec în revistă câte nunți am organizat, îmi dau seama cu cât de mulți prieteni mi-am îmbogățit viața. Nunțile nu sunt momente unice doar pentru miri ci și pentru noi, cei ce le organizăm, și cu fiecare nuntă trăim și noi, o nouă poveste.” - Bogdan Cehan, organizator evenimente

Vrei să ne întâlnești și mai repede? Nu ne rata la Mariage Fest

Înainte de a ajunge la Caro Wedding Open Day, haideți să ne cunoaștem la Târgul de Nunți/ Ediția de iarnă Mariage Fest Palatul Parlamentului. Este unul dintre cele mai mari târguri de nunți în București și are loc între 2-4 februarie. Verifică programul Mariage Fest și vizitează-ne la standul nr B9, Sala Brătianu, de la Palatul Parlamentului.

Între timp, nu uita să ne trimiți cererea ta pentru Caro Wedding Open Day - vei avea ocazia să vezi sălile de evenimente și să pleci de la întâlnire cu broșura de nuntă și extra variante de meniu.

De ce să mai aștepți? Trimite chiar acum cererea ta de înscriere la Wedding Open Day.

Trimite o cerere

rezervă cameră
Tot ce e nou pe domeniul Caro direct la tine pe e-mail. Abonează-te acum!
Mă abonez
Avantaje la rezervări directe

Rezervă-ți camera pe site-ul nostru! Ai cel mai mic tarif garantat și bonusuri incluse.

Află mai mult
Awards
Social
Telefon +40-21-208 61 00
Fax +40-21-208 61 20
Adresă Bd. Barbu Văcărescu 164A, Sector 2, București, 020285