Trimite-ne o cerere

Trimite

Locuri de vizitat în București - explorează-le în această toamnă!

Distribuie pe
Publicat în: 25 Septembrie 2018 Locație: București

București este un oraș ecletic. Contrastant dar plin de viață. În tendințe dar cu clădiri-monument. Dinamic dar cu aerul Micului Paris. Am făcut o selecție de locuri de vizitat în București care îți pot îmbogăți orice zi de weekend. Plus aduc natura în oraș!

Când vrei o plimbare pastorală… Muzeul Satului

Fermecător și plin de inspirație, este unul dintre cele mai frumoase locuri de vizitat în București. Cu monumente şi artefacte de cinci secole vechime, se află pe malul Lacului Herăstrău și este un adevărat muzeu în aer liber. Îți arată mii și zeci de mii de obiecte de patrimoniu de la scoarțe, la vase de ceramică, de la icoane la porturi tărănești. Te cucerește cu gospodăriile din Maramureș și celelalte zone bogate ale țarii. Te surprinde cu cele mai nobile biserici și troițe. Te atrage cu târguri de meșteșuguri, ateliere tradiționale și expoziții de pictură - dintre care cea mai recentă adună cele mai frumoase peisaje și locuri din România, într-un carusel pe care îl puteți vedea în această toamnă.

Muzeul Satului_locuri de vizitat in Bucuresti

Sursă foto: Wikimedia Commons

Când visezi dincolo de nori… Muzeul Național al Aviației Române

Se află la 3 minute de Caro, în zona de nord a Bucureștiului, în hangarele aerodromului militar Pipera, înființat din 1915. Prezintă istoria aeronauticii și pe cei trei pionieri ai aviației române: Traian Vuia, Aurel Vlaicu şi Henri Coandă. La fel de bine aici vei descoperi documente de valoare, obiecte personale și machete de avioane, dar și o expoziție în aer liber cu avioane din diverse perioade, elicoptere, rachete, stații de radiolocație.

Când ai nevoie de o dimineață muzicală… Ateneul Român

O clădire-bijuterie, istorie de 120 de ani, arhitectură eclectică, o grădină cu trandafiri și, cu puțin noroc, cerul albastru deasupra. Odinioară împodobite cu busturile celor mai mari oameni politici, aleile Grădinii Ateneului îl expun astăzi pe poetul-nepereche, Mihai Eminescu. Acum e un cadru cromatic, unul dintre acele locuri de vizitat în București numai bune cât să te înconjori în portocaliul toamnei și să colecționezi frunzele crocante. In interior vei găsi scări de marmură în spirală, medalioane în mozaic cu nume celebre, o frescă lată de 3 metri și lungă de 75 metri cu istoria românilor  în 25 de acte de la cucerirea romană până la regele Ferdinand și o cupolă cu 20 de ferestre cu lire şi cununi, la peste 40 de metri de pământ. Odată cu deschiderea stagiunii, bucură-te de concertelele matinale de weekend "Morning Mood": orgă și clavecin alături de vioară, violoncel, oboi sau flaut - cu aer de toamnă.

Ateneul Roman_locuri de vizitat in Bucuresti

Sursă foto: Wikipedia

Când vrei să ai energie… World Class

Pentru trup și spirit, dar mai ales pentru o stare de bine alege o oră de antrenament intens, yoga sau Pilates, Bosu, ciclism, înot sau saună la World Class, cel mai popular lanț de cluburi sportive din București. De fiecare dată când ești oaspete la Caro, într-un hotel de 4 stele din București, primești acces gratuit la club și la piscina interioară -  ca să te menții în formă și să-ți închei inedit plimbarea urbană!
 

Vezi alte articole

Alte oferte

săli evenimente bucurești
Descoperă sălile de evenimente ale hotelului Caro, din Nordul Bucureștiului

Publicat în: 19 Martie 2019

Treisprezece săli de evenimente, cu facilități complete, în Nordul Bucureștiului. Alege Caro!

Află mai mult

adoptă o mamă
Hotel Caro, partenerul campaniei ”Adoptă o mamă!”, a găzduit un eveniment social memorabil

Publicat în: 04 Martie 2019

Locație: Grand Ballroom

Fotografii de: Dragoș Constantin, Ovidiu Craiciu

Află mai mult

oferta 8 martie 2019 restaurant
Sărbătorește cu oferta de 8 martie 2019 la restaurant La Vitrine, ”Sweet like a Candy”

Perioada: 21 Februarie 2019 - 09 Martie 2019

Locație: Restaurant La Vitrine

Girls' night out!

Află mai mult

rezervă cameră
Tot ce e nou pe domeniul Caro direct la tine pe e-mail. Abonează-te acum!
Mă abonez
Cea mai recentă postare de pe Facebook

Martie 21, 2019

Un scurt mesaj de la noul nostru director de marketing, domnul Zsolt Makkai, despre marketingul în turism și ce ar trebui să fie la baza unui produs turistic. Plus, un sumar profesional din ...

Citește mai mult pe Facebook >>
Avantaje la rezervări directe

Rezervă-ți camera pe site-ul nostru! Ai cel mai mic tarif garantat și bonusuri incluse.

Află mai mult
Awards
Social
Telefon +40-21-208 61 00
Fax +40-21-208 61 01
Adresă Bd. Barbu Văcărescu 164A, Sector 2, București, 020285