Trimite-ne o cerere

Trimite

Jocuri pentru copii: Decorațiuni de Paște pe care le puteți face în familie

Distribuie pe
Perioada: 15 April 2020 - 30 April 2020
Locație: CARO Hotel

Este săptămâna Paștelui. După agitația drumurilor la cumpărături, toată lumea așteaptă momentul când casa miroase a cozonac, friptură de miel și drob. În această perioada în care petrecem atât de mult timp acasă, este important sa transformăm timpul alături de cei dragi în momente frumoase; și ce altă modalitate este, în același timp, utilă și plăcută decât câteva jocuri pentru copii pe care le puteți face împreuna? Copiii se vor bucura cu siguranță, pentru că vor fi implicați în a crea ceva frumos și se vor și juca, în același timp.
 

Pentru că noi, la CARO, organizăm multe evenimente child friendly - de la petrecerea anuală de Halloween la Revelionul Copiilor - ne-am gândit să vă dăm câteva idei.  Am rugat-o Anca Cernea, trainer Arts&Crafts la tabăra anuală CARO Summer Camp să vină cu câteva propuneri de jocuri pentru copii, mici decorațiuni pe care le puteți face în familie, folosind câteva ingrediente simple.
 

E ușor, e fun și e potrivit pentru ocazia Sărbătorilor de Paște. Nu aveți nevoie decât de câteva coli de hârtie, foarfecă, creioane colorate, lipici pentru hârtie și, mai ales, de dispoziția necesară de a petrece câteva momente distractive alături de cei mici. 

 

 

Despre CARO Summer Camp
Caro Summer Camp este un proiect inedit care s-a născut în 2015, o tabără de vară bilingvă română - engleză care își propune să contribuie la formarea şi dezvoltarea copiilor în domeniul comunicării, exprimării artistice şi al încrederii de sine. În fiecare an, locul de desfășurare al taberei este Gradina CARO - Fabrica Iepurașilor - un cadru relaxat și verde în care copiii cu vârste  între 4-14 ani își petrec timpul îmbinând activități intelectuale cu cele recreative.
 

Construit pe module de vârstă, programul conține jocuri pentru copii, ateliere de teatru, dezvoltare personală, curs pentru dezvoltarea gândirii, robotică, educație financiară, creative writing, film, fotografie, art & craft, ilustrație, debate, șah, cooking, percuție și sport. Trainerii, însoțiți de voluntari internaționali, vor crea un mediu favorabil pentru dezvoltarea inteligenței emoționale și a gândirii practice. Un program echilibrat, în care copii își dezvoltă creativitatea precum și deschiderea către interacțiuni cu culturi de pe tot globul.
 

Părinții copiilor prezenți la edițiile anterioare apreciază CARO Summer Camp ca un loc cu activități diverse și o locație excelentă în care serviciile, oamenii și imprejurimile se completează perfect:

“Este al doilea an în care revenim. Mâncare bună, activități diverse, atmosferă de summer camp și oameni devotați copiilor. O locație foarte buna, de asemenea.”

“Un loc extraordinar pentru copii - totul e la superlativ: serviciile, oamenii, activitățile, mâncarea, împrejurimile... Succes mai departe!”

Înscrierile pentru ediția din acest an a Caro Summer Camp au început deja și se fac aici.

Alte oferte

Alege sala perfectă pentru evenimente corporate la Hotel Caro
Alege sala perfectă pentru evenimente corporate la Hotel Caro

Publicat în: 16 July 2019

Descoperă dotările și facilitățile oferite de sălile de evenimente corporate de la Hotel Caro!

Află mai mult

Unde ieșim în București - 5 lucruri pe care le poți face în Grădina Caro
Unde ieșim în București - 5 lucruri pe care le poți face în Grădina Caro

Publicat în: 13 June 2019

Locație: Grădina Caro

Descoperă toate locurile verzi din Grădina Caro și bucură-te de activitățile de relaxare pe care le poți face în oaza noastră de natură urbană!

Află mai mult

Glucoza Bar, terasa din București din inima Grădinii Caro, te așteaptă cu un meniu de excepție
Glucoza Bar, terasa din București din inima Grădinii Caro, te așteaptă cu un meniu de excepție

Publicat în: 29 May 2019

Locație: Terasa Glucoza Bar

Executive Chef-ul hotelului Caro, Cristian Paterău, ne ispitește cu un meniu nou pentru terasa Glucoza Bar. Te așteptăm la masă!

Află mai mult

rezervă cameră
Tot ce e nou pe domeniul Caro direct la tine pe e-mail. Abonează-te acum!
Mă abonez
Avantaje la rezervări directe

Rezervă-ți camera pe site-ul nostru! Ai cel mai mic tarif garantat și bonusuri incluse.

Află mai mult
HOTEL CARO ESTE MEMBRU FIHR
Awards
Social
Telefon +40-21-208 61 00
Fax +40-21-208 61 20
Adresă Bd. Barbu Văcărescu 164A, Sector 2, București, 020285