Trimite-ne o cerere

Trimite

In Spring We Trust

Distribuie pe
Data: 08 Martie 2018 Locație: Restaurant La Vitrine

Confirmă online

Tapas și vin spumant
Spectacolul de teatru "Bine ai venit în viața mea!" - Teatrul Magic Art
DJ music
Preț: 50 Lei/ persoană
Parcare gratuită
*Locuri limitate

Fiecare primăvară are povestea ei în care credem cu adevărat. La Caro începe cu frumusețea florilor, culorile vii, miresmele naturii care ne înconjoară și starea de vitalitate - dar și tapas și vin spumant care acompaniază un spectacol de teatru cu muzică retro, dans și elemente-surpriză. Vino joi, 8 martie, cu cele mai bune prietene și asortați-vă buna dispoziție cu atmosfera de petrecere din Restaurantul La Vitrine - nu va lipsi DJ-ul pentru energie pozitivă! 

Varietate de gusturi fine în La Vitrine

Aperitive apetisante și combinații de ingrediente. Arome diverse, surprinzătoare pe măsură - atât de variate, încât fiecare gust e o mică bucurie. Acestea sunt gustările care deschid călătoria delicioasă de-o seară, în compania cupelelor de vin spumant. Pentru a explora diversitatea bucătăriei internaționale nu ocoli meniul restaurantului - sigur te vor cuceri salatele vitaminizante, fripturile fragede și deserturile emblematice. 

Spectacolul „Bine ai venit în viața mea!”

Iubire și gelozie, cu suișuri și coborâșuri. Momente frumoase din viața de cuplu. Trecerea timpului care aprofundează iubirea dintre El și Ea. Muzică, dans și elemente-surpriză. Toate acestea vă vor însufleți seara și vă vor face părtași la tot ce se petrece în viața și în casa celor doi protagoniști. Muzica, în majoritate muzică retro, vă va aduce în prim plan melodii foarte îndrăgite reorchestrate și rearanjate muzical (coveruri). Spectacolul este genul divertisment, asemănător teatrului de revistă. 

Distribuție: Camelia Maxim și Gabriel Arsenie
Scenariu : Anca Zamfir, Gabriel Arsenie și Sabina Arsenie
Regia artistică : Sabina Arsenie
Durata spectacolului: 50 minute

Trupa de teatru Magic Art s-a înființat în anul 1996 ca trupă de teatru ambulant. Fondatorii acestei trupe sunt Sabina și Gabriel Arsenie, absolvenți ai Academiei de Teatru și Film – București, secția actorie păpuși-marionete.

După ce ne-am adresat ani de zile publicului prin spectacole pentru copii, ne-am extins activitatea și la spectacole pentru adulți. Totul a pornit din pasiunea pe care o avem pentru muzică și mai ales pentru muzica retro. Acum colaborăm în proiectul Teatru la Cinema cu spectacole pentru copii dar și pentru adulți.

Bine de știut!

Ora: 19.00
Loc: Restaurant La Vitrine
Ce primești:

  • Tapas și vin spumant
  • Spectacolul de teatru "Bine ai venit în viața mea!" - Teatrul Magic Art
  • DJ music

Tarif: 50 Lei/persoană 

Prezentul Eveniment este sold-out. Vă mulțumim pentru interes și vă așteptăm cu plăcere la CARO, la următoarele evenimente. 

Alte evenimente

Freak Show
Freak Show

Perioada: 20 August 2020 - 20 August 2020

Realizat după un material scris de Florin Piersic jr., în regia și interpretarea sa, „Freak Show” este un one-man-show unic în România. Cei prezenți vor avea ocazia să urmărească evoluția cameleonică a unui singur actor care se tran

Află mai mult

Klimt & Schiele – Eros și Psyche
Klimt & Schiele – Eros și Psyche

Perioada: 19 August 2020 - 19 August 2020

Locație: La Hamace

 

 

Klimt & Schiele – Eros și Psyche – scandaluri, vise și obsesii în epoca de aur a Vienei. Documentarul povestește acest sezon extraordinar: un moment magic pentru artă, literatură și muzică, în care circulă no

Află mai mult

Totul despre femei
Totul despre femei

Perioada: 27 August 2020 - 27 August 2020

Locație: La Hamace

„Totul despre femei” este povestea unui diamant. O nestemată care va străluci de fiecare dată diferit atunci când va fi rotită în lumină. Uneori copleșitor, uneori ludic, uneori trist.
Acest diamant este Femeia – mamă, iubită,

Află mai mult

rezervă cameră
Tot ce e nou pe domeniul Caro direct la tine pe e-mail. Abonează-te acum!
Mă abonez
Avantaje la rezervări directe

Rezervă-ți camera pe site-ul nostru! Ai cel mai mic tarif garantat și bonusuri incluse.

Află mai mult
Awards
Social
Telefon +40-21-208 61 00
Fax +40-21-208 61 01
Adresă Bd. Barbu Văcărescu 164A, Sector 2, București, 020285