Trimite-ne o cerere

Trimite

Idei de petreceri after work în București: Cum îți crești fericirea dacă ești corporatist

Distribuie pe
Publicat în: 20 August 2017 Locație: Caro Resort

Acum cât încă e vară cu toții ne gândim la relaxare absolută și la cocktailuri răcoroase în aer liber. Imaginează-ți că stai în hamac, la iarbă verde, cu băutura preferată în mână, rece ca gheața...

Ai agenda încarcată de deadline-uri și un ritm de viață alert? Dă-ne voie să intervenim! Avem planul perfect de petreceri after work după o zi de muncă! Dacă ești unul dintre oamenii care-și valorifică dreptul la căutarea fericirii după ora 6 p.m, citește mai departe.

În primul rând, alege terasele cu mâncare bună

Oricine are nevoie de motivație și energie la job. O soluție sigură sunt weekendurile care încep mai devreme. A zis cineva de locuri de ieșit seara? Dacă lucrezi în zona de nord a Bucureștiului, tu și colegii tăi sunteți foarte aproape de terasele înconjurate de verdeață de pe domeniul Caro - adevărate grădini de vară perfecte pentru timpul liber în București - și în apropiere de Lacul Tei. În drum spre casă, oprește-te la una dintre terase să te bucuri cu colegii de priveliștea apusului în întreaga lui splendoare și de fermecătoarele bucătării internaționale!

Cu arome îmbietoare și platouri multicolore, muzică pe fundal și cerul albastru deasupra  - nicio altă variantă nu e mai bună după orele petrecute la birou! Nu lăsa să treacă vara fără să guști din cele mai apetisante bucătării ale lumii: bucătăria americană, libaneză, chinezească, polonă, cubaneză, franceză, spaniolă... și cea mai gustoasă dintre toate - bucătăria românească. Iar după ce ai mâncat bine alături de colegi, viața e mai frumoasă și ultima zi de lucru a săptămânii vă găsește în cea mai bună formă!

Cockailuri petrecere

Petreceri cu băuturi-destinație care stimulează

Vara, cocktailurile și petrecerile alfresco sunt obligatorii! Mai ales când promit călătorii către destinații imaginare. Enumerăm doar câteva băuturi creative cu efect de distracție garantat: Calcan Spritz, Cancun Margarita, Mojito Mioritic, Shamrock Shooter, Jafa Beach Limonana. Ai ghicit destinația la care te trimit cu gândul? Și nu uita, cele mai tari petreceri sunt cele care bifează cel puțin 3 din motivele de mai jos:

  • Îmblânzesc dorul de vacanță pentru câteva ore
  • Aduc weekendul mai devreme
  • Servesc porțiile ideale de relaxare urbană, în aer liber
  • Deschid apetitul cu cocktailuri din partea casei pentru tine și toată echipa din companie.
  • Au un meniu pe gustul tuturor, cu specialități inspirate din tradițiile bucătăriilor internaționale
  • Oferă timp de calitate și bucuria micilor plăceri ale unei seri de vară

Mâncare de petrecere

"Joi la Caro" pentru companii

Cu scopul de a-i recompensa pe angajați și de a le oferi un mediu relaxant după programul de birou, Caro a demarat seria de evenimente în București 2017  “Joi la Caro”. Companiile interesate se pot înscrie la evenimentele din fiecare săptămână ca să-și răsplătească în mod inedit angajații.

Situat în cea mai verde zonă a Bucureștiului -  unde ajungi ușor din orice punct al orașului - Caro îmbină istoria locală și atitudinea inovatoare, iar acum vine în întâmpinarea companiilor cu un pachet complet de petreceri tematice în aer liber, ideale pentru grupuri de minim 30 de persoane.

Cele mai importante beneficii ale evenimentelor “Joi la Caro” sunt:

  • Reduceri de 25% la meniul de băuturi
  • Meniuri delicioase cu tematică, în fiecare săptămână
  • Distracție la petreceri after work: relaxare și socializare într-un cadru cu verdeață, în aer liber

Petrecerile tematice pot fi rezervate de angajați direct de pe site urmărind evenimentele active în pagina “Joi la Caro”. Pentru a primi direct temele noastre și ofertele speciale, vă recomandăm să vă înscrieți la newsletterul Caro.

Alte oferte

Terasa La Hamace te invită la relaxare
Terasa La Hamace te invită la relaxare

Perioada: 01 Iulie 2020 - 15 Octombrie 2021

Terasa La Hamace te invită să te așezi retras, la umbra copacilor impunători, fie că vrei să te ralaxezi citind o carte, fie că îți dorești să stai în liniște cu gândurile tale.

Află mai mult

1 Mai Muncitoresc la CARO: De la Fabrica de Glucoză la industrial chic
1 Mai Muncitoresc la CARO: De la Fabrica de Glucoză la industrial chic

Perioada: 01 Mai 2020 - 01 Mai 2022

Locație: CARO

Am săpat puțin în arhivele noastre, în istoria Fabricii Naționale de Glucoză - clădirea care a stat la baza construcției Hotelului CARO - și am scos la iveală câte ceva despre povestea clădirii și a locului, și despre cum a ajuns de la Fabrica&

Află mai mult

calitate aer
Investim în calitatea aerului din București

Perioada: 24 Aprilie 2020 - 29 Aprilie 2022

Locație: Hotel CARO

Întreținerea unei suprafețe de spațiu verde cât mai generoase a fost una dintre primele și cele mai importante alegeri pe care le-am făcut în dezvoltarea proiectului CARO. 

Află mai mult

rezervă cameră
Tot ce e nou pe domeniul Caro direct la tine pe e-mail. Abonează-te acum!
Mă abonez
Avantaje la rezervări directe

Rezervă-ți camera pe site-ul nostru! Ai cel mai mic tarif garantat și bonusuri incluse.

Află mai mult
Awards
Social
Telefon +40-21-208 61 00
Fax +40-21-208 61 20
Adresă Bd. Barbu Văcărescu 164A, Sector 2, București, 020285