Trimite-ne o cerere

Trimite

Echipa de sales de top Caro la hotel în București

Distribuie pe
Publicat în: 07 Februarie 2020 Locație: Hotel Caro

Un hotel în București de business, precum Caro, se bucură de o echipă de sales dedicată mereu nevoilor clienților săi și pregătită oricând să îi ajute cu rezervări, întâlniri și multe altele.

Am stat astăzi de vorbă cu echipa de sales de la Caro, formată din Mihaela, Ioana, Cătălin și Lucian, sub ghidarea Alexandrei Cehan - Leader Caro Sales Force și am descoperit câteva dintre ingredientele unei echipe de vânzări de top. 

Descoperă secretele echipei de sales ale unuia dintre cele mai mari hoteluri din București

La Caro, principiile care ghidează echipa de vânzări sunt simple - încrederea oferită clienților, pasiunea pentru industria hotelieră, loialitatea față de familia #Caro, atenția la detalii și implicarea în activitățile desfășurate. 

Care sunt responsabilitățile echipei de sales de la Caro?

Caro Sales Force este linia întâi în relația cu clienții - de fiecare dată, ei reprezintă hotelul și le oferă clienților ceea ce își doresc. Experiența acestora este de peste 25 de ani de activitate hotelieră. Fiecare membru al echipei de la hotelul din București situat pe Barbu Văcărescu participă la întâlniri personalizate și oferă asistență pentru evenimente de peste 10 persoane, pentru fiecare din conturile dedicate. Creează oferte dinamice, cu răspuns în maxim 24 de ore de la primirea cererii scrise, asigură servicii all inclusive diversificate, sau complementare. 

Fiecare client care lucrează cu membrii echipei de vânzări au parte de siguranța rezervării în timp real, preferințe gestionate atent și asistență la plăți sau pentru procesarea rezervărilor individuale sau de grup. 

Membrii echipei se ocupă de conturi dedicate, fie că este vorba despre evenimente corporate, de tipul parteneriatelor cu agenții, companii corporate și IMM-uri, sau ONG-uri, sau de evenimente sociale, precum nunți, botezuri, cununii, aniversări, majorate, reuniuni, festivități de absolvire și festivaluri.

Gama diversă de evenimente #Caro asigură fiecăruia oportunitatea de a-și perfecționa meseria de sales într-un mod cât mai complet, profesionist și responsabil. Atunci când vine vorba de rezervările pentru clienții Caro, Caro Sales Force oferă fiecăruia promptitudine și responsabilitate în răspunsul și gestionarea rezervării. Dedicarea și orientarea exclusivă pe nevoile clienților este un adevărat atu atunci când te mândrești să faci parte dintr-o echipă de adevărați profesioniși.

Alexandra Cehan, leader Caro Sales Force, este cea care coordonează echipa de sales și care se asigură că fiecare client primește de fiecare dată ceea ce își dorește, și mai mult. Mantra ei profesională constă în agilitatea cu care echipa poate oferi soluții potrivite pentru fiecare client. Un adevărat leader poate chiar să anticipeze o parte din nevoile celor care îi solicită serviciile. 

La Hotel Caro credem cu putere ca profesionalismul vine la pachet cu multă responsabilitate, pasiune și dedicare, cât și multă atenție. De aceea, de câte ori veți alege să lucrați cu noi, veți primi garanția profesionalismului la cel mai înalt nivel. 

 

Alte oferte

Terasa La Hamace te invită la relaxare
Terasa La Hamace te invită la relaxare

Perioada: 01 Iulie 2020 - 15 Octombrie 2020

Terasa La Hamace te invită să te așezi retras, la umbra copacilor impunători, fie că vrei să te ralaxezi citind o carte, fie că îți dorești să stai în liniște cu gândurile tale.

Află mai mult

1 Mai Muncitoresc la CARO: De la Fabrica de Glucoză la industrial chic
1 Mai Muncitoresc la CARO: De la Fabrica de Glucoză la industrial chic

Perioada: 01 Mai 2020 - 01 Mai 2022

Locație: CARO

Am săpat puțin în arhivele noastre, în istoria Fabricii Naționale de Glucoză - clădirea care a stat la baza construcției Hotelului CARO - și am scos la iveală câte ceva despre povestea clădirii și a locului, și despre cum a ajuns de la Fabrica&

Află mai mult

calitate aer
Investim în calitatea aerului din București

Perioada: 24 Aprilie 2020 - 29 Aprilie 2022

Locație: Hotel CARO

Întreținerea unei suprafețe de spațiu verde cât mai generoase a fost una dintre primele și cele mai importante alegeri pe care le-am făcut în dezvoltarea proiectului CARO. 

Află mai mult

rezervă cameră
Tot ce e nou pe domeniul Caro direct la tine pe e-mail. Abonează-te acum!
Mă abonez
Avantaje la rezervări directe

Rezervă-ți camera pe site-ul nostru! Ai cel mai mic tarif garantat și bonusuri incluse.

Află mai mult
Awards
Social
Telefon +40-21-208 61 00
Fax +40-21-208 61 20
Adresă Bd. Barbu Văcărescu 164A, Sector 2, București, 020285