Trimite-ne o cerere

Trimite

Hotel Caro susţine evenimentele muzicale din Bucureşti

Distribuie pe
Data: 03 Martie 2010 Locație: Hotel Caro

Bucureşti, 3 martie 2010. Hotel Caro, unul dintre cele mai apreciate hoteluri din Bucuresti, îşi declară public susţinerea pentru evenimentele muzicale organizate în Capitală. Astfel, cei care organizează concerte în Bucureşti pot beneficia de cazare gratuită pentru formaţiile invitate. Hotelul speră să ajute astfel la prevenirea anulării sau amânării concertelor.

Cultura şi divertismentul trebuie susţinute de bucureşteni, în ciuda condiţiilor economice nefavorabile. Concertele organizate în Capitală stimulează turismul şi prin el o multitudine de segmente de afaceri, implicându-i pe cetăţenii oraşului care au nevoie de noi oportunităţi de business, dar şi de relaxare şi noutate. În plus, numărul de concerte organizate aici nu este la fel de mare ca cel din alte capitale europene, fiind întotdeauna binevenite cât mai multe posibilităţi de divertisment. În speranţa de a preveni amânarea sau anularea altor evenimente mult aşteptate, precum B’estfest, Hotel Caro îi sprijină pe organizatorii de evenimente punându-le la dispoziţie în mod gratuit camerele hotelului pentru trupele participante.

"Hotel Caro a susţinut întotdeauna evenimentele de acest gen organizate în Bucureşti. Dincolo de deschiderea noastră faţă de firmele organizatoare, am oferit mereu tarife speciale celor care doreau să vină din provincie, aşa cum s-a întâmplat în cazul concertelor susţinute de Madonna, Cesaria Evora sau a B’estfest 2009. Cum costurile participării la un astfel de concert implică şi cazare şi transport, nu numai preţul biletului, vom continua să încurajăm fanii din provincie menţinând tarifele speciale pentru concerte şi în anul 2010", a declarat Octavian Lazăr, directorul general al Hotel Caro.

De susţinerea Hotel Caro pot beneficia cei care organizează concerte de mare amploare în Bucureşti și care au nevoie de cazare pentru formațiile participante pe durata acestora. „Sperăm ca şi alte companii să se implice în susţinerea acestor evenimente şi să nu fim martorii altor amânări în 2010”, a adăugat Octavian Lazăr.

În cei 15 ani de activitate, hotelul a fost vizitat de oaspeţi celebri, de la politicieni, la actori, artişti sau nume importante din lumea modei. Câteva exemple îi includ pe Macy Gray, Cesaria Evora, Grupo Compay Segundo, Tarja Turunen, Deine Lakaien, Daniel Goiti, Paco Rabbane, Charlotte Rampling, Holograf, Pasărea Colibri, Gheorghe Zamfir, Ghiţă Mureşan şi Roberto Lamberti.

Vezi camerele de 4*

Alte evenimente

Elida
Elida "Asociația Artiștilor Anonimi"

Perioada: 13 August 2020 - 13 August 2020

Elida este o colecție de oglinzi, o invitație greu de refuzat la o introspecție dură. Elida nu poate fi privită fără să te privești, fără să îți pui problema că ai avut și tu momente crunte de îndoială, de disperare, că te-ai pierdut în „

Află mai mult

Freak Show
Freak Show

Perioada: 20 August 2020 - 20 August 2020

Locație: La Hamace

Realizat după un material scris de Florin Piersic jr., în regia și interpretarea sa, „Freak Show” este un one-man-show unic în România. Cei prezenți vor avea ocazia să urmărească evoluția cameleonică a unui singur actor care se tran

Află mai mult

Klimt & Schiele – Eros și Psyche
Klimt & Schiele – Eros și Psyche

Perioada: 19 August 2020 - 19 August 2020

Locație: La Hamace

 

 

Klimt & Schiele – Eros și Psyche – scandaluri, vise și obsesii în epoca de aur a Vienei. Documentarul povestește acest sezon extraordinar: un moment magic pentru artă, literatură și muzică, în care circulă no

Află mai mult

rezervă cameră
Tot ce e nou pe domeniul Caro direct la tine pe e-mail. Abonează-te acum!
Mă abonez
Avantaje la rezervări directe

Rezervă-ți camera pe site-ul nostru! Ai cel mai mic tarif garantat și bonusuri incluse.

Află mai mult
Awards
Social
Telefon +40-21-208 61 00
Fax +40-21-208 61 01
Adresă Bd. Barbu Văcărescu 164A, Sector 2, București, 020285