Trimite-ne o cerere

Trimite

Fabrica Iepuraşilor se deschide în Bucureşti

Distribuie pe
Data: 07 Aprilie 2012 Locație: Domeniul Caro

Bucureşti, 02 aprilie 2012 - Hotel Caro organizează în perioada 07-22 aprilie 2012 Fabrica Iepuraşilor, eveniment care reia tradiţia iniţiată în 2009 prin Fabrica Spiriduşilor.

Evenimentul se adresează copiilor şi părinţilor, fiind structurat ca o serie de ateliere de creativitate, demonstraţii practice şi reprezentaţii artistice, cu caracter educativ şi de divertisment.

Fabrica Iepuraşilor poate oferi activităţi destinate copiilor cu vârste între patru şi 12 ani, cu accent pe abilităţi şi aptitudini. Astfel, vor fi organizate ateliere de brutărie-patiserie, roata olarului, confecţionare jucării de pluş, bijuterii, croitorie sau gătit. Unele dintre produsele realizate de copii vor putea fi păstrate, la fel ca şi o parte din instrumentele sau accesoriile folosite de aceştia (www.fabricaiepurasilor.ro).

Fabrica Spiriduşilor, primul eveniment din această serie s-a bucurat de un număr de aproximativ 10.000 de vizitatori, care au participat la cele 12 ateliere, organizate timp de 10 zile. Pentru ediţia actuală, organizatorii şi partenerii au în vedere o creştere a numărului de activităţi la 18, acoperind o durată de 15 zile şi un număr estimat de 15.000 de vizitatori.

Alături de Hotel Caro, la organizarea Fabricii Iepuraşilor participă parteneri cum sunt: SMURD, Inspectoratul General în Aviaţie, Brigada de Poliţie Rutieră, Primaria Sector 2, LaDorna, Novensys, Titan, Dole. Parteneri media: EuropaFM şi Adevărul Holding.

Citește despre noi

rezervă cameră
Tot ce e nou pe domeniul Caro direct la tine pe e-mail. Abonează-te acum!
Mă abonez
Avantaje la rezervări directe

Rezervă-ți camera pe site-ul nostru! Ai cel mai mic tarif garantat și bonusuri incluse.

Află mai mult
Awards
Social
Telefon +40-21-208 61 00
Fax +40-21-208 61 20
Adresă Bd. Barbu Văcărescu 164A, Sector 2, București, 020285