Trimite-ne o cerere

Trimite

Evenimente de primăvară magice la Caro

Distribuie pe
Publicat în: 20 Februarie 2020 Locație: Hotel Caro

Februarie și martie sunt două dintre lunile noastre preferate deoarece ne oferă ocazia de a crea evenimente memorabile, dedicate iubirii și femeilor din viața noastră. La #Caro descoperi locul perfect din București pentru evenimente corporate, nunți, aniversări, garden party-uri sau orice moment pe care dorești să-l petreci în mijlocul unui domeniul legendar.

 

În luna februarie ne-am bucurat deja de o celebrare specială a Zilei Îndrăgostiților, printr-o petrecere în restaurantul nostru La Vitrine - Kiss me like the first time. Seara romantică, cu muzică live, aperitive marine, welcome drinks și multe surprize a fost un adevărat succes și a oferit oaspeților șansa de a celebra iubirea într-un cadru și o atmosfera deosebite. 

 

Aproape de Dragobete - sărbătoarea românească a dragostei, pregătim un alt eveniment special, dedicat celor ce urmează să își unească destinele - Wedding Open Day 2020. Astfel, duminică 23 februarie, între orele 11 și 18 toți cei care doresc să facă marele pas din viața lor pot afla detaliile din spatele unei nunți la Caro, informații despre sălile noastre de nuntă sau despre grădina Caro, meniu, decorațiuni și multe altele. 

Ne-am pregătit intens, împreună cu partenerii noștri, pentru ca tu să poți organiza cel mai frumos eveniment al vieții în condiții perfecte. Poți descoperi detalii despre salonul de nuntă, decorațiuni și aranjamente festive, poți participa la degustarea de meniuri de nuntă și a vinurilor reprezentate de crame românești renumite. Veți avea la dispoziție variante de candy bar și torturi de nuntă. 

Află toate detaliile acestui eveniment și înscrie-te pentru participare pe https://www.hotelcaro.ro/oferte-speciale-si-noutati/wedding-open-day-2020

 

Un alt eveniment pe care îl pregătim pentru oaspeții Caro este cel dedicat femeii, în luna martie. Astfel, pe 6 martie sărbătorim Ladies First - un eveniment care aduce în scenă senzualitatea și farmecul feminin.

Evenimentul pune în prim plan doamnele, cărora le pregătim o mulțime de surprize, băuturi alese și o seară absolut de neuitat, cu o atmosferă legendară cu tapas, lady’s finger food, warm food station și nelipsita mașina de vată de zahăr. Iar surprizele nu se opresc aici - seara mai rezervă o prezentare de coafuri semnate Geta Marin, iar de muzică se va ocupa Raluca Guzlicov, descrisă prin senzualitate, carismă, teatru, muzică și bună dispoziție. 

Te așteptăm în La Vitrine, restaurantul cu design minimalist cu accente turcoaz de pe malul Lacului Tei. Cadrele perfecte pentru Instagram, meniul urban mediteraneean, terasa - toate acestea dau tonul unei seri pline de inspirație și fun! 

În sezonul de evenimente 2020 pregătim o multitudine de alte ocazii speciale, menita să reasigure oaspeții Caro ca și în noua decadă suntem la fel de dedicați să le oferim cele mai bune experiențe în materie de evenimente și petreceri. Revenim curând cu mai multe vești!


 

Alte oferte

tendinte nunti 2020
Tendințe nunți 2020. Cum alegi un restaurant pentru nuntă, decorațiuni și aranjamente pentru nuntă.

Publicat în: 07 Martie 2020

Fiecare an aduce alte tendințe în organizarea de nunți, noi aranjamente, culori, modele de set-up în restaurante de nunți iar cum anul 2020 începe o nouă decadă, am căutat trenduri din care viitorii miri și organizatorii de evenimente speciale&

Află mai mult

Unde ieșim în București - descoperă spațiile verzi de la Caro
Unde ieșim în București - descoperă spațiile verzi de la Caro

Publicat în: 01 Martie 2020

Locație: Grădina Caro

Grădina Caro este locul perfect pentru evenimente moderne în aer liber

 

Află mai mult

Echipa de sales de top Caro la hotel în București
Echipa de sales de top Caro la hotel în București

Publicat în: 07 Februarie 2020

Locație: Hotel Caro

Descoperă o echipă de sales de top la Hotel Caro 

 

Află mai mult

rezervă cameră
Tot ce e nou pe domeniul Caro direct la tine pe e-mail. Abonează-te acum!
Mă abonez
Cea mai recentă postare de pe Facebook

October 07, 2019

Atmosfera perfectă pentru business și plăcere într-o singură camera. La #Caro fiecare experiență este impecabilă, ca de fiecare dată. #HotelCaro #CaroCorporate

Citește mai mult pe Facebook >>
Avantaje la rezervări directe

Rezervă-ți camera pe site-ul nostru! Ai cel mai mic tarif garantat și bonusuri incluse.

Află mai mult
Awards
Social
Telefon +40-21-208 61 00
Fax +40-21-208 61 01
Adresă Bd. Barbu Văcărescu 164A, Sector 2, București, 020285