Trimite-ne o cerere

Trimite

Eveniment KIDS PLAY&FUN in imagini

Distribuie pe
Data: 09 Martie 2018 Locație: Caro Ballroom

Ne plac copii, și cu fiecare ocazie ne place să sprijinim evenimentele care le sunt dedicate sau să le organizăm chiar noi. Cea mai recentă întâlnire cu cei mici a avut loc duminică, 4 Martie, când am avut plăcerea să găzduim în Sala Caro Grand Ballrooom, evenimentul KIDS PLAY & FUNun program interactiv pentru copii cu teatru muzical, jocuri interactive și workshop dedicat mamei. Vă invităm să vedeți galeria foto și să descoperiți detalii în comunicatul de mai jos :

Duminică, 4 Martie, orele 10:00-12:30 la Caro Hotel, Sala Ballrooom, ne-am jucat, ne-am distrat și ne-am relaxat într-un cadru prietenos și plăcut, la evenimentul KIDS PLAY & FUN.

Cei peste 300 de copii și părinti au fost întâmpinați de prințesele Alba ca zăpada și Tinkerbell,  având parte de provocări interesante și inedite.

Workshp-ul de arta dedicat mamei a fost apreciat deopotrivă de copii, dar și de mămici, meșterind împreună semne de carte colorate și vesele.

A urmat ora de spectacol pus în scenă de trupa de teatru muzical educativ PAM PAM.

Copilașii au aflat că “La Scoală este ca-n povesti”, iar actorii: PIA, VIO, KITO, Împaratul Lenevilă și simpaticele mascote PAM PAM si BUM BUM au cucerit audiența cu replici savuroase, fiind răsplatiți cu multe aplauze.

Alaturi de aceștia, trupa de copii PAMPAM jr. a cântat și a dansat cele mai îndrăgite melodii, pătrunzând, prin joacă, în tainele învățăturii: “Anotimpurile”, “Număratoarea”, “Alfabetul” după un scenariu original si educativ.

Una dintre surprizele evenimentului a constat în întâlnirea celor prezenți cu copiii “VOLUNTAR IN JOACA”, ei au purtat tricouri cu mesaj ușor de identificat. Micuții și-au luat rolul în serios, acela de a interacționa și a se juca cu copiii prezenți la eveniment. Voluntarii au fost responsabili fiecare sau în echipă de câte un joc: “ceasul urias”, “twister”, “cel mai înalt turn” “cuburi colorate”, “bowling” și au devenit, pentru două ore, traineri importanți, explicând jocurile, organizând concursuri și aratând dedicare și prietenie pentru copiii cu poftă de joacă.

Sesiunea de “meet&greet” a fost una lungă și colorată, copiii și-au dorit să facă poze cu persoanjele dragi pe care le-au îmbrățisat și au stabilit următoarele întâlniri la fel de voioase și frumoase!

Tombola primaverii s-a aratat a fi una foarte bogată, cu multe premii, surprize, zâmbete și bucurie pe chipul copiilor și al părintilor!

Toti copiii au primit cadouri din partea organizatorilor și a partenerilor evenimentului.

Atmosfera evenimentului a fost una relaxată, de joacă și de reîntalnire cu prieteni dragi, am petrecut împreună o dimineată de duminică cu multa voioșie, ne-am testat abilitățile de mici meșteri făurind cadouri pentru Ziua Mamei, am intrat în atmosfera fascinantă a spectacolului de teatru muzical.

KIDS PLAY&FUN a fost un eveniment dedicat familiilor cu copii care se bucură împreună de timp de calitate, de voie bună, de jocuri interactive, care iși oferă momente unice, unde copiii se distrează și învată prin joacă, iar părinții se relaxează alături de cei mici.

STAY TUNED! Revenim curând cu alte vești, la fel de frumoase!

LINKURI POST EVENT :

Trupa Pam-Pam si fotografii

Casa Veselă Events

animatomescu.ro 

Mulțumim partenerilor evenimentului pentru suținere!

Partenerii evenimentului: Bébé KLORANE si EAU THERMALE Avène

Parteneri: Hotel Caro, Christian Tour, Gymboland, Learn With Music, Salina by ABC, Acvatic bebe, Cyrom Romania, Solaris, RoStar, Asevi, Grand Cinema&More din Baneasa Shopping City.

Parteneri media: Qbebe, eva.ro, OK! Magazine, Click pentru femei, Revista Copii și Părinți, Calendarul Copiilor, Agenda Copiilor. www.acasa.ro, www.kidsout.ro, www.recreativo.ro, www.aminatomescu.ro; www.gabrielamaalouf.ro; www.wowmom.ro;

Un eveniment organizat de Casa Veselă Events.

 

Alte evenimente

petrecere halloween 1
Party Halloween pentru copii și părinți

Perioada: 31 Octombrie 2019 - 31 Octombrie 2019

Sunteți în căutare de idei de petrecere de Halloween în familie? Vă așteptăm la cea mai tare petrecere! Pumpkin Craft, Cotton candy, filme, muzică, loc de joacă și multe surprize.

Află mai mult

festin caro hotel 2019
FESTIN @Caro

Perioada: 03 Mai 2019 - 05 Mai 2019

Locație: Hotel Caro

Un weekend super chill la Caro Hotel București.

Află mai mult

rezervă cameră
Tot ce e nou pe domeniul Caro direct la tine pe e-mail. Abonează-te acum!
Mă abonez
Cea mai recentă postare de pe Facebook

October 07, 2019

Atmosfera perfectă pentru business și plăcere într-o singură camera. La #Caro fiecare experiență este impecabilă, ca de fiecare dată. #HotelCaro #CaroCorporate

Citește mai mult pe Facebook >>
Avantaje la rezervări directe

Rezervă-ți camera pe site-ul nostru! Ai cel mai mic tarif garantat și bonusuri incluse.

Află mai mult
Awards
Social
Telefon +40-21-208 61 00
Fax +40-21-208 61 01
Adresă Bd. Barbu Văcărescu 164A, Sector 2, București, 020285