Trimite-ne o cerere

Trimite

Cum să alegi smart o cazare la hotel în București

Distribuie pe
Publicat în: 01 November 2018 Locație: Caro Hotel

Este plăcut să călătorești în scop de afaceri când ai la îndemână servicii de 4 stele și multe facilități de business & pleasure. Când cauți o cazare în București alege hotelul care îți oferă mixul perfect între serviciile de business și spațiile de relaxare: camere ultra-moderne cu confort inteligent, săli dotate pentru întâlniri de afaceri, acces la natură și relaxare. Totul la 15 minute distanță de cele mai importante puncte din București.

Suntem un hotel de business, cu 188 camere de 4* în nordul Bucurestiului. Și suntem mândri că am transformat o parte din camerele noastre într-un hub Premium cu cel mai înalt grad de confort și design smart. În plus, o ședere aici îți asigură acces nelimitat la natură și relaxare - la cel mai bun tarif!

Camerele Premium sunt perfecte pentru smart business travellers. Cu pat dublu sau 2 paturi twin, alături de care sunt poziționate lumini pentru citit, îți oferă cele mai noi tehnologii: oglindă rotativă la 360° cu TV încorporat, dulap "push-to-open", pardoseală încălzită. Pentru un nivel de confort sporit, poți în orice moment să selectezi temperatura pe care ți-o dorești în cameră și intensitatea luminii - direct de pe tabletă, pentru că ne vrem să îți fie cât mai simplu să controlezi toate funcționalitățile. De asemenea, îți poți deschide ușa doar folosind smartphone-ul. 

Camere Preimum cazare hotel Caro în Bucuresti

Când pleci din cameră aparatele electrice se opresc. Când se lasă seara, luminile de noapte se aprind doar în acele momente când ai nevoie, pentru că se activează în baza senzorilor de mișcare. Astfel, atmosfera e mereu relaxantă și, în plus, conservăm energia. 

Iată care sunt pe scurt facilitățile inteligente pentru o cazare smart la hotel în București, dacă alegi o cameră Premium:

 • Wi-Fi gratuit
 • Draperii închise la culoare
 • Birou de lucru
 • Telefon
 • Seif de mici dimensiuni
 • Tabletă automatizată pentru reglare lumini, ventilație, temperatură, info “nu deranjați” / “vă rog faceți curățenie”
 • Plug’n’Play TV – 106 canale (EN, FR, DE, IT, CN, HU, RO)
 • Aer condiționat reglabil

Iar dacă vrei să îți organizezi întâlnirile de business chiar la hotel, ai numeroase spații în interior și terase în aer liber, 2 restaurante - Restaurant Clasic și La Vitrine, un lobby bar și un wine bar, unde poți să-ți inviți partenerii la mic dejun, business lunch, cină sau, pur și simplu, la o degustare plăcută de vin. De asemenea, mai la dispoziție și câteva săli de evenimente potrivite pentru 10 - 15 persoane, unde să-ți ții ședința sau să planifici o întâlnire de afaceri confidențială.

Un plan de acțiuni și un strop de plăcere - la Caro cele două se întalnesc. După o zi încărcată te poți bucura de un masaj sau înot la piscină, o plimbare în aer curat pe malul lacului sau o oră de fitness. 

Și asta nu e tot!  Adaugă și un loc de parcare și distante de 15 minute față de toate destinațiile strategice din București:

 • Centrul de Business din nordul capitalei (Pipera, Băneasa, Televiziune)
 • Guvern și clădirile de birouri din Piața Victoriei
 • Romexpo, cel mai mare centru de târguri și expoziții din oraș
 • Muzee importante: Muzeul Satului, Muzeul Țăranului Român, Muzeul Antipa.

Rezervă camera Premium la Caro, un hotel în Nordul Bucureștiului, și primești din partea noastră acces gratuit la sala de sport World Class și la piscina interioară! După cum vezi, această cazare la hotel în București este foarte avantajoasă.

Rezervă o cameră

Alte oferte

Alege sala perfectă pentru evenimente corporate la Hotel Caro
Alege sala perfectă pentru evenimente corporate la Hotel Caro

Publicat în: 16 July 2019

Descoperă dotările și facilitățile oferite de sălile de evenimente corporate de la Hotel Caro!

Află mai mult

Unde ieșim în București - 5 lucruri pe care le poți face în Grădina Caro
Unde ieșim în București - 5 lucruri pe care le poți face în Grădina Caro

Publicat în: 13 June 2019

Locație: Grădina Caro

Descoperă toate locurile verzi din Grădina Caro și bucură-te de activitățile de relaxare pe care le poți face în oaza noastră de natură urbană!

Află mai mult

Glucoza Bar, terasa din București din inima Grădinii Caro, te așteaptă cu un meniu de excepție
Glucoza Bar, terasa din București din inima Grădinii Caro, te așteaptă cu un meniu de excepție

Publicat în: 29 May 2019

Locație: Terasa Glucoza Bar

Executive Chef-ul hotelului Caro, Cristian Paterău, ne ispitește cu un meniu nou pentru terasa Glucoza Bar. Te așteptăm la masă!

Află mai mult

rezervă cameră
Tot ce e nou pe domeniul Caro direct la tine pe e-mail. Abonează-te acum!
Mă abonez
Avantaje la rezervări directe

Rezervă-ți camera pe site-ul nostru! Ai cel mai mic tarif garantat și bonusuri incluse.

Află mai mult
HOTEL CARO ESTE MEMBRU FIHR
Awards
Social
Telefon +40-21-208 61 00
Fax +40-21-208 61 20
Adresă Bd. Barbu Văcărescu 164A, Sector 2, București, 020285