Trimite-ne o cerere

Trimite

Conferinta de Presa Mr. Big

Distribuie pe
Data: 18 Iunie 2011 Locație: Săli Caro

Sositi pentru prima oara in Romania pentru a sustine un cocert memorabil, membrii formatiei Mr. Big vor fi prezenti la conferinta de presa in data de 18.06.2011, in incinta hotelului Caro.

Concertul va avea loc vineri, 18.06.2011 la Hard Rock Cafe iar Mr. Big promite sa fie un moment istoric pentru fanii sai. Concertul marcheaza aniversarea a 40 de ani de la deschiderea, in Londra, a primului Hard Rock Cafe din lume. Formata la sfarsitul anilor ’80 in Los Angeles, California, de catre Eric Martin (vocal), Paul Gilbert (chitara), Billy Sheehan (bass) si Pat Torpey (tobe), trupa Mr. Big a devenit cunoscuta in intreaga lume datorita unor piese precum “To Be With You” – ce a ocupat prima pozitie in topuri in 15 tari, “Wild world” sau “Shame”.

Organizezi un eveniment important pentru compania ta? Îți oferim spații diverse și versatile! Centrul de Conferințe Caro oferă 10 săli de evenimente cu facilități ultramoderne și un Grand Ballroom, care poate fi împărțit în 4 spații distincte.

 

Vezi săli

Alte evenimente

Salvador Dalí - În căutarea nemuririi
Salvador Dalí - În căutarea nemuririi

Data: 30 Septembrie 2020

Contemplându-l pe Dalí, dar și pe Gala, creațiile artistului sunt prezentate în imagini și documente rare, care ne aduc mai aproape de un personaj devenit o operă de artă în sine.

Află mai mult

rezervă cameră
Tot ce e nou pe domeniul Caro direct la tine pe e-mail. Abonează-te acum!
Mă abonez
Avantaje la rezervări directe

Rezervă-ți camera pe site-ul nostru! Ai cel mai mic tarif garantat și bonusuri incluse.

Află mai mult
Awards
Social
Telefon +40-21-208 61 00
Fax +40-21-208 61 20
Adresă Bd. Barbu Văcărescu 164A, Sector 2, București, 020285