Trimite-ne o cerere

Trimite

Cel mai frumos Revelion pentru copii e la Hotel Caro!

Distribuie pe
Publicat în: 15 Decembrie 2016 Locație: Caro Resort

Spațiile neconvenționale sunt ideale pentru petrecerile celor mici, indiferent dacă este vorba de un "treasure hunt" adevărat, cu traseu prin zăpadă, cum altfel?, sau de o petrecere interactivă cu jocuri, animatori și bomboane. Copiii le adoră!

Ai nevoie de inspirație? Am făcut o selecție a celor mai reușite petreceri și activități - preferate atât de fetițe cât și de băieți. Așa că inspiră-te din ideile pe care le-am pus în practică la Caro și să înceapă distracția!

1.            Personaje de poveste

Zâna Măseluță, Albă ca Zăpada, Angry Birds sau Pokemoni. Suntem prieteni cu toate personajele care știu să interacționeze cu copiii și transformă petrecerea într-o joacă generală.

Ne-au vizitat chiar și personaje negative extrem de caraghioase. Și pentru că sunt uşor de înţeles, am văzut că toată lumea le acceptă! Suntem foarte încântați când organizăm acele petreceri din care doar copiii ies învingători!

2.            Meniuri haioase pentru părinți liniștiti și copii fericiți

“Și-o să sorbim prin paie colorate limonadă,
Fără ca nimeni să ne vadă."

La orice petrecere cu copii, ne folosim de experiența noastră ca părinți pentru a gândi meniuri sănătoase și apetisante. Ideale mai ales pentru activități care încep la 11.00 am sau 12.30pm.

Nu în ultimul rând, ne punem imaginația la treabă ca să fim pe placul copiilor pretențiosi, de aceea la petrecerile sau la activitătile de la noi vei găsi adesea meniuri care includ:

  • Mini şnitele de pui "care-se-văd-doar-la-microscop"
  • Aripioare năzdrăvane de pui cu susan
  • Paste dibace cu sos roşii
  • Bastonaşe de morcov puse pe șotii
  • Mini- prăjturi cu mult chef de joacă

3.            Activități interactive și distractive

Uneori ideile cele mai simple au cel mai mare succes când e vorba de copiii mici. Cursurile de înot pentru copii la World Class Caro, teatrul, șahul, escalada, activitățile creative de art &craft sau, de ce nu, plimbările cu rolelele, bicicleta, trotineta sau locul de joacă în aer liber de pe domeniul nostru - toate sunt fascinante, mai ales când copiii le descoperă pentru prima dată.

La Caro avem periodic activități cu efect educațional, de la cursuri de engleză în parteneriat cu British Council, la dezvoltare personală. Fie că sunt cursuri cu lectori pasionați sau spectacole de teatru clasice sau orginale, adaptate în binecunoscutul stil Zurli de Mirela Retegan, fiecare sâmbătă și duminică sunt speciale!

Iar când ocaziile o cer, punem la cale petreceri  în săli amenajate special pentru copii, cu animație și jocuri de grup!

4.            Spații mari pentru invitați mici

Relaxată, firească şi comodă! Acestea sunt cuvintele care definesc cel mai bine atmosfera reușită și pentru copii, dar și pentru părinți.

Spațiile pentru organizarea  evenimentelor de copii au marele avantaj că fac viața mai ușoară oricărui părinte. Pernuțe pe care copiii stau, cântă sau dansează (da! totul este permis!), panou de escaladă (cui nu-i place să se cațere?), baloane – le avem pe toate. Nicio petrecere nu e suficient de mare și copiii nu se mai opresc din distracție! 

5.            Revelion (doar) pentru copii! De ce nu?

Copiii se pot distra şi ei în noaptea dintre ani cum nu au mai făcut-o niciodată! Avem 3 săli amenajate doar pentru ei și o petrecere cu concepte create pentru fiecare grupă de vârstă: 3-6 ani, 7-9 ani și 10-12 ani.

Cei mai mici se vor bucura de animatori, jocuri de grup, baloane și facepainting. Angry Birds îi vor invada pe școlarii care ar face bine să îsi pregătească cele mai bune costume de Revelion pentru copii. Avem bal mascat și o petrecere Hawaiană.

Avem și provocări mai mari care îi vor ține ocupați pe copii cu street dance, disco party, karaoke şi inegalabilul Pokemon Go. Toate în timp ce tu vei putea să te bucuri de discuțiile cu prietenii și de petrecerea voastră de Revelion.

O seară de poveste pentru copilul tău? Sigur că da. Scrie-ne pentru o rezervare!

Revelionul Copiilor

Alte oferte

Terasa La Hamace te invită la relaxare
Terasa La Hamace te invită la relaxare

Perioada: 01 Iulie 2020 - 15 Octombrie 2021

Terasa La Hamace te invită să te așezi retras, la umbra copacilor impunători, fie că vrei să te ralaxezi citind o carte, fie că îți dorești să stai în liniște cu gândurile tale.

Află mai mult

1 Mai Muncitoresc la CARO: De la Fabrica de Glucoză la industrial chic
1 Mai Muncitoresc la CARO: De la Fabrica de Glucoză la industrial chic

Perioada: 01 Mai 2020 - 01 Mai 2022

Locație: CARO

Am săpat puțin în arhivele noastre, în istoria Fabricii Naționale de Glucoză - clădirea care a stat la baza construcției Hotelului CARO - și am scos la iveală câte ceva despre povestea clădirii și a locului, și despre cum a ajuns de la Fabrica&

Află mai mult

calitate aer
Investim în calitatea aerului din București

Perioada: 24 Aprilie 2020 - 29 Aprilie 2022

Locație: Hotel CARO

Întreținerea unei suprafețe de spațiu verde cât mai generoase a fost una dintre primele și cele mai importante alegeri pe care le-am făcut în dezvoltarea proiectului CARO. 

Află mai mult

rezervă cameră
Tot ce e nou pe domeniul Caro direct la tine pe e-mail. Abonează-te acum!
Mă abonez
Avantaje la rezervări directe

Rezervă-ți camera pe site-ul nostru! Ai cel mai mic tarif garantat și bonusuri incluse.

Află mai mult
Awards
Social
Telefon +40-21-208 61 00
Fax +40-21-208 61 20
Adresă Bd. Barbu Văcărescu 164A, Sector 2, București, 020285