Trimite-ne o cerere

Trimite

De ce să alegi cazare în București de 4 stele la Hotel Caro

Distribuie pe
Publicat în: 21 June 2019 Locație: Hotel Caro

Atunci când ai nevoie de o cazare în București de 4 stele, camerele premium de la Hotel Caro se vor dovedi a fi alegerea perfectă. Noi înțelegem perfect nevoile unui călător de afaceri modern. Astfel, știm de ce detalii are nevoie cazarea ta pentru a deveni o experiență completă de travel. Condițiile de cazare într-un business trip important pot reprezenta jumătate din succesul unei astfel de ocazii. De la poziționarea hotelului, la condiții, facilități, confort, nevoi personale și multe altele, fiecare detaliu face diferența.

 

4 motive pentru care să alegi cazare în București la Hotel Caro

 

#1 Alegi confortul inteligent al camerelor de 4 stele smart

Nu mai este niciun secret pentru nimeni - la Hotel Caro credem cu tărie în satisfacția oaspeților noștri; astfel, fiecare cameră smart reunește o gamă largă de facilități generale ale hotelului. Fiecare dintre ele a fost gândită și modernizată pentru a fi confortabilă, atractivă și dotată cu orice are nevoie un călător modern.

Călătoriile de afaceri nu sunt întotdeauna ușoare - acesta este și unul dintre motivele pentru care am gândit camere premium smart, ce îmbină designul modern, avangardist, cu facilități de tech. Fiecare cameră a fost astfel transformată într-un hub de confort autohton. În 25 de metri pătrați vei regăsi un mix impresionant de arhitectură, comoditate și inovație: arhitecturi urban-chic pentru un decor atrăgător, servicii inovatoare și atenția la detaliile mici care vor face diferența. În oglinda ce separă cele două părți ale camerei am incastrat un televizor de tip Plug’n’Play perfect pentru relaxare după o zi plină de provocări. Iar dacă vrei să încununezi o zi de succes, nu îți rămâne decât să comanzi ceva delicios prin room service direct în cameră și să urmărești un film sau știrile.

 

#2 Dotările de tech sunt create pentru a-ți acoperi toate nevoile

Camerele premium sunt preferatele oaspeților noștri și este lesne de înțeles de ce: facilitățile de tech țin pasul cu tehnologia - ai o tabletă automatizată pentru reglare lumini, ventilație, temperatură, info “nu deranjați” / “vă rog faceți curățenie”; confortul primează - pardoseala încălzită, aerul condiționat reglabil. Alături de pat vei găsi luminile pentru citit, iar bagajul ți-l poți despacheta și depozita ușor în dulapul de tip  "push-to-open". Indiferent de anotimp, temperatura din cameră va fi mereu exact așa cum ai nevoie - seteaz-o direct de pe tabletă.

 

#3 Când te cazezi la noi, te bucuri de o experiență completă de business

Camerele smart premium reprezintă doar un punct din călătoria ta de business la Hotel Caro. Alături de acestea, vei regăsi săli dotate pentru întâlniri de afaceri la fel de inovator ca și camerele. În oricare dintre acestea îți poți seta o întălnire restrînsă sau mai amplă, poți seta conf calluri sau te poți ocupa de proiecte.

Iar cînd ai nevoie de o pauză, savurează un preparat delicios în restaurantele noastre.

Terasa Glucoza Bar s-a redeschis anul acesta cu noi preparate propuse de Executive Chef-ul hotelului, Cristian Paterău. Și dacă tot te-ai cazat la noi, descoperă și vinurile aromate din Wine Bar-ul 1000 de Chipuri - ai un sortiment bogat din întreaga lume din care să îți alegi răsfățul! O zi de lucru de succes merită încununată pe măsură!

 

#4 Clientii cazati se pot bucura de spațiile verzi din Grădina Caro

Odată cu cazarea la Hotel Caro, fiecare client se poate bucura și de micile explorări din natura care abundă în Grădina Caro. Fie că alegi o plimbare pe lac și birdwatching, puțină relaxare în Dumbrava Minunată sau în zona de hamace, vei avea șansa de a profita din plin de momentele magice din oaza noastră urbană.


Atunci cînd ai nevoie de o cazare în București modernă, Hotel Caro îți oferă chiar soluția smart pe care o căutai. Rezervă-ți camera și, odată cu ea, și o călătorie de afaceri pe măsura așteptărilor tale!

Alte oferte

Alege sala perfectă pentru evenimente corporate la Hotel Caro
Alege sala perfectă pentru evenimente corporate la Hotel Caro

Publicat în: 16 July 2019

Descoperă dotările și facilitățile oferite de sălile de evenimente corporate de la Hotel Caro!

Află mai mult

Unde ieșim în București - 5 lucruri pe care le poți face în Grădina Caro
Unde ieșim în București - 5 lucruri pe care le poți face în Grădina Caro

Publicat în: 13 June 2019

Locație: Grădina Caro

Descoperă toate locurile verzi din Grădina Caro și bucură-te de activitățile de relaxare pe care le poți face în oaza noastră de natură urbană!

Află mai mult

Glucoza Bar, terasa din București din inima Grădinii Caro, te așteaptă cu un meniu de excepție
Glucoza Bar, terasa din București din inima Grădinii Caro, te așteaptă cu un meniu de excepție

Publicat în: 29 May 2019

Locație: Terasa Glucoza Bar

Executive Chef-ul hotelului Caro, Cristian Paterău, ne ispitește cu un meniu nou pentru terasa Glucoza Bar. Te așteptăm la masă!

Află mai mult

rezervă cameră
Tot ce e nou pe domeniul Caro direct la tine pe e-mail. Abonează-te acum!
Mă abonez
Avantaje la rezervări directe

Rezervă-ți camera pe site-ul nostru! Ai cel mai mic tarif garantat și bonusuri incluse.

Află mai mult
HOTEL CARO ESTE MEMBRU FIHR
Awards
Social
Telefon +40-21-208 61 00
Fax +40-21-208 61 20
Adresă Bd. Barbu Văcărescu 164A, Sector 2, București, 020285