Trimite-ne o cerere

Trimite

Caro în 2017 (II): VIP-uri, premii și o echipă frumoasă!

Distribuie pe
Publicat în: 28 Decembrie 2017 Locație: Caro Resort

Ne plac surprizele și, în mod special, oaspeții, competițiile și călătoriile-surpriză! 2017 a însemnat în echipa Caro multe evenimente fabuloase, dar și momente pe măsură. Mai jos le găsești pe cele mai speciale, care ne-au deschis inimile și ne-au rămas în amintiri.

VIP-uri la Caro

Din categoria ,,foto cu un VIP la Caro", ne-au încântat cu prezența Smiley, maestrul Ion Dichiseanu și Nicu Covaci alături de Phoenix, cu ocazia primului concert aniversar. Nu au fost singurii… Am avut onoarea să ne viziteze și câțiva oaspeți speciali de la sute de kilometri distanță: un grup de gheișe care ne-a insuflat respectul pentru cultura tradiţională, cu ocazia Festivalului Japonez, și campionii mondiali Kendama care s-au întâlnit în dialogul multicultural al culturii asiatice cu artiști clasici chinezi, la cea de-a 5-a ediție a Festivalului Asia Fest din București.

Phoenix

Sportul într-un colț de natură

Se știe că înainte de competiții, confortul, mesele sănătoase și spațiile verzi îi ajută pe toți sportivii - iar domeniul Caro a fost în 2017 locul de întâlnire al echipelor din Georgia, Germania, Polonia, Ungaria și Rusia, participante la Turneul Internațional de Lupte pentru Cadeți & Juniori. Federatia Romana de Lupte (FRL), dar și al Festivalului de Șah "Cupa Olympia" organizat de Scoala de sah "Jocul celor 3 cai", pe care-l susținem în fiecare an. În egală măsură, Caro a fost locul de deschidere oficială al Campionatului Național de Șah pe echipe (Juniori) organizat de Federația Române de Șah.

Șah în aer liber

Minivacanță de 1 Mai împreună

Cine nu călătorește, nu cunoaște valoarea oamenilor, spune un proverb - iar echipa Caro alege, de peste 13 ani, câte o destinație nouă pentru teambuilding. Anul acesta am ajuns în Polonia. După o vizită la Băile Felix, am trecut prin Ungaria, unde am făcut primul picnic tradițional. Am ajuns în sudul Poloniei, la Zakopane, ne-am bucurat de priveliștea munților Tatra și apoi de imaginile mirifice din Cracovia. Lăsăm mai jos o fotografie cu unul dintre momentele reprezentative - după cum vedeți, o echipă fericită în lanurile de rapiță din Slovacia:

Teambuilding Caro

Momente speciale

“Friends in business. Business Among Friends.” Acesta este mesajul clubului SKAL International Bucuresti, care ne place la fel de mult precum petrecerile pe care le organizează anual - și am fost onorați să o găzduim pe cea mai recentă în Dumbrava Minunată de pe domeniul Caro, unde s-au strâns profesioniști din industria ospitalității!

Un alt eveniment marcant a fost expoziția inedită de fotografii din arhiva personală a liderului trupei Phoenix, Nicu Covaci. Cu momente cheie din istoria formației și reproduceri ale unor picturi semnate de artist.

Evenimente făcute cu suflet

De la timpul petrecut cu copiii la iarbă verde, la acte caritabile, de la petreceri de 4 secole vechime, la pregătirea unui Crăciun de poveste pentru copiii din centrele de plasament - toate ne-au adus emoții și bucurii în 2017. Am susținut actul caritabil Goana după ciocolată cu donații pentru achiziționarea unui incubator pentru copiii născuți prematur, evenimentul cu obiective caritabile Light Into Europe Charity și, nu în cele din urmă, Crăciunul copiilor alături de Asociația T.I.B.E.R.I.U.S.

Light Into Europe Charity

Premiile echipei Caro

Pe lângă distracție și bucuria de a face bine, ceea ce ne face fericiți sunt distincțiile care ne arată că totul e posibil într-o echipă frumoasă, coordonată de un GM care știe s-o inspire. Prin urmare, ne mândrim cu premiul obținut la gala TopHotel Conference: locul 3 la secțiunea ,,Hotel 4* neafiliat unui brand internațional”. De asemenea, ne onorează Certificatul de Excelență oferit de oaspeții noștri care ne-au recomandat pe TripAdvisor.

Oaspeți speciali, competiții sportive, momente marcante. Cu fiecare an pe care îl traversăm sub deviza “A pleasure to please”, învățăm mai multe unii de la ceilalți, ne gândim la tot ce am făcut și ne facem noi planuri, adăugând amintiri care ne unesc și mai mult. Suntem mai mult decât nerăbdători să creăm noi clipe speciale și în anul care urmează să înceapă curând.

 

Alte oferte

Pregătire profesională și locuri de muncă la Hotel Caro prin învățământul dual 
Pregătire profesională și locuri de muncă la Hotel Caro prin învățământul dual 

Publicat în: 07 Octombrie 2019

Învățământul dual – alternativa la criza locurilor de muncă din industria hotelieră

Află mai mult

Grădina Caro, locul perfect pentru evenimente cool toamna aceasta
Grădina Caro, locul perfect pentru evenimente cool toamna aceasta

Publicat în: 02 Octombrie 2019

Locație: Grădina Caro

În Grădina Caro evenimentele de toamnă sunt mai frumoase ca oricând.

 

Află mai mult

Evenimente in trend: social & garden parties la Grădina Caro
Evenimente in trend: social & garden parties la Grădina Caro

Publicat în: 13 Septembrie 2019

Locație: Grădina Caro

Grădina Caro este locul perfect pentru evenimente moderne într-o oază de natură completă: pajiște, lac și gradină.

Află mai mult

rezervă cameră
Tot ce e nou pe domeniul Caro direct la tine pe e-mail. Abonează-te acum!
Mă abonez
Cea mai recentă postare de pe Facebook

October 07, 2019

Atmosfera perfectă pentru business și plăcere într-o singură camera. La #Caro fiecare experiență este impecabilă, ca de fiecare dată. #HotelCaro #CaroCorporate

Citește mai mult pe Facebook >>
Avantaje la rezervări directe

Rezervă-ți camera pe site-ul nostru! Ai cel mai mic tarif garantat și bonusuri incluse.

Află mai mult
Awards
Social
Telefon +40-21-208 61 00
Fax +40-21-208 61 01
Adresă Bd. Barbu Văcărescu 164A, Sector 2, București, 020285