Trimite-ne o cerere

Trimite

Caro în 2017 (II): VIP-uri, premii și o echipă frumoasă!

Distribuie pe
Publicat în: 28 December 2017 Locație: Caro Resort

Ne plac surprizele și, în mod special, oaspeții, competițiile și călătoriile-surpriză! 2017 a însemnat în echipa Caro multe evenimente fabuloase, dar și momente pe măsură. Mai jos le găsești pe cele mai speciale, care ne-au deschis inimile și ne-au rămas în amintiri.

VIP-uri la Caro

Din categoria ,,foto cu un VIP la Caro", ne-au încântat cu prezența Smiley, maestrul Ion Dichiseanu și Nicu Covaci alături de Phoenix, cu ocazia primului concert aniversar. Nu au fost singurii… Am avut onoarea să ne viziteze și câțiva oaspeți speciali de la sute de kilometri distanță: un grup de gheișe care ne-a insuflat respectul pentru cultura tradiţională, cu ocazia Festivalului Japonez, și campionii mondiali Kendama care s-au întâlnit în dialogul multicultural al culturii asiatice cu artiști clasici chinezi, la cea de-a 5-a ediție a Festivalului Asia Fest din București.

Phoenix

Sportul într-un colț de natură

Se știe că înainte de competiții, confortul, mesele sănătoase și spațiile verzi îi ajută pe toți sportivii - iar domeniul Caro a fost în 2017 locul de întâlnire al echipelor din Georgia, Germania, Polonia, Ungaria și Rusia, participante la Turneul Internațional de Lupte pentru Cadeți & Juniori. Federatia Romana de Lupte (FRL), dar și al Festivalului de Șah "Cupa Olympia" organizat de Scoala de sah "Jocul celor 3 cai", pe care-l susținem în fiecare an. În egală măsură, Caro a fost locul de deschidere oficială al Campionatului Național de Șah pe echipe (Juniori) organizat de Federația Române de Șah.

Șah în aer liber

Minivacanță de 1 Mai împreună

Cine nu călătorește, nu cunoaște valoarea oamenilor, spune un proverb - iar echipa Caro alege, de peste 13 ani, câte o destinație nouă pentru teambuilding. Anul acesta am ajuns în Polonia. După o vizită la Băile Felix, am trecut prin Ungaria, unde am făcut primul picnic tradițional. Am ajuns în sudul Poloniei, la Zakopane, ne-am bucurat de priveliștea munților Tatra și apoi de imaginile mirifice din Cracovia. Lăsăm mai jos o fotografie cu unul dintre momentele reprezentative - după cum vedeți, o echipă fericită în lanurile de rapiță din Slovacia:

Teambuilding Caro

Momente speciale

“Friends in business. Business Among Friends.” Acesta este mesajul clubului SKAL International Bucuresti, care ne place la fel de mult precum petrecerile pe care le organizează anual - și am fost onorați să o găzduim pe cea mai recentă în Dumbrava Minunată de pe domeniul Caro, unde s-au strâns profesioniști din industria ospitalității!

Un alt eveniment marcant a fost expoziția inedită de fotografii din arhiva personală a liderului trupei Phoenix, Nicu Covaci. Cu momente cheie din istoria formației și reproduceri ale unor picturi semnate de artist.

Evenimente făcute cu suflet

De la timpul petrecut cu copiii la iarbă verde, la acte caritabile, de la petreceri de 4 secole vechime, la pregătirea unui Crăciun de poveste pentru copiii din centrele de plasament - toate ne-au adus emoții și bucurii în 2017. Am susținut actul caritabil Goana după ciocolată cu donații pentru achiziționarea unui incubator pentru copiii născuți prematur, evenimentul cu obiective caritabile Light Into Europe Charity și, nu în cele din urmă, Crăciunul copiilor alături de Asociația T.I.B.E.R.I.U.S.

Light Into Europe Charity

Premiile echipei Caro

Pe lângă distracție și bucuria de a face bine, ceea ce ne face fericiți sunt distincțiile care ne arată că totul e posibil într-o echipă frumoasă, coordonată de un GM care știe s-o inspire. Prin urmare, ne mândrim cu premiul obținut la gala TopHotel Conference: locul 3 la secțiunea ,,Hotel 4* neafiliat unui brand internațional”. De asemenea, ne onorează Certificatul de Excelență oferit de oaspeții noștri care ne-au recomandat pe TripAdvisor.

Oaspeți speciali, competiții sportive, momente marcante. Cu fiecare an pe care îl traversăm sub deviza “A pleasure to please”, învățăm mai multe unii de la ceilalți, ne gândim la tot ce am făcut și ne facem noi planuri, adăugând amintiri care ne unesc și mai mult. Suntem mai mult decât nerăbdători să creăm noi clipe speciale și în anul care urmează să înceapă curând.

 

Alte oferte

Alege sala perfectă pentru evenimente corporate la Hotel Caro
Alege sala perfectă pentru evenimente corporate la Hotel Caro

Publicat în: 16 July 2019

Descoperă dotările și facilitățile oferite de sălile de evenimente corporate de la Hotel Caro!

Află mai mult

Unde ieșim în București - 5 lucruri pe care le poți face în Grădina Caro
Unde ieșim în București - 5 lucruri pe care le poți face în Grădina Caro

Publicat în: 13 June 2019

Locație: Grădina Caro

Descoperă toate locurile verzi din Grădina Caro și bucură-te de activitățile de relaxare pe care le poți face în oaza noastră de natură urbană!

Află mai mult

Glucoza Bar, terasa din București din inima Grădinii Caro, te așteaptă cu un meniu de excepție
Glucoza Bar, terasa din București din inima Grădinii Caro, te așteaptă cu un meniu de excepție

Publicat în: 29 May 2019

Locație: Terasa Glucoza Bar

Executive Chef-ul hotelului Caro, Cristian Paterău, ne ispitește cu un meniu nou pentru terasa Glucoza Bar. Te așteptăm la masă!

Află mai mult

rezervă cameră
Tot ce e nou pe domeniul Caro direct la tine pe e-mail. Abonează-te acum!
Mă abonez
Avantaje la rezervări directe

Rezervă-ți camera pe site-ul nostru! Ai cel mai mic tarif garantat și bonusuri incluse.

Află mai mult
HOTEL CARO ESTE MEMBRU FIHR
Awards
Social
Telefon +40-21-208 61 00
Fax +40-21-208 61 20
Adresă Bd. Barbu Văcărescu 164A, Sector 2, București, 020285