Trimite-ne o cerere

Trimite

3 idei practice pentru organizarea unei petreceri de companie inspirate

Distribuie pe
Publicat în: 27 November 2017 Locație: Caro Resort

Sărbătorile vin - și sunt cea mai potrivită ocazie de a aduna tot biroul la o petrecere relaxantă, motivantă și captivantă, după un an încărcat. În locul meniurilor standard cu DJ și băuturi, propune clienților tăi o petrecere de companie cu tematică și momente festive. Dar cum identifici dorințele celui mai exigent client?

Dacă organizezi o petrecere corporate în acest sezon și ai nevoie de idei care să te ajute să pregătești un eveniment inspirat, aici găsești răspunsurile. Trimite-ne cererea ta sau folosește acest plan pentru a oferi invitaților la petrecerea firmei o experiență completă. 

Identifică tema potrivită

Pentru a alege tema care ridică moralul și destinde, află din timp ce își doresc invitații pentru care organizezi evenimentul. Poate fi o petrecere intimă sau extinsă, între colegi sau alături de partener și copii, într-un cadru confortabil sau rafinat. Iată câteva teme inspiraționale de la echipa de organizatori experimentați în evenimente de succes la Caro - le recomandăm în special pentru potențialul de a crea amintiri și pentru echipe relaxate care iubesc să se distreze în natură:

  • Anii '90: cu disco ball-uri, neoane ultraviolete, feţe de masă colorate şi fanioane cu mesaje, casete cu mix-uri, premii simbolice pentru cele mai reușite costumații și un meniu românesc - totul într-un salon încăpător cu peisajul naturii pe fundal
  • Crăciun de poveste: cu căsuțe de turtă dulce, un Moș Crăciun cu simțul umorului, schimb de cadouri "Secret Santa" și karaoke care le dă ocazia tuturor să fie din nou copii; dar și un meniu ușor care lasă loc unui purcel de lapte la proțap și vin fiert în mijlocul unui peisaj de iarnă adorabil
  • În jurul lumii - cu distracție de-o zi sub forma unui treasure-hunt fascinant, momente care marchează obiceiurile din jurul lumii și petrecere într-un restaurant elegant aflat pe marginea lacului, unde arome diverse se strâng într-un meniu savuros și completează atmosfera

Alege meniul

Încearcă să afli preferințele invitaților tăi și să ții cont și de particularități: diete, alergii, stil de viață vegetarian. Iată un mod de abordare care îi satisface și pe cei care iubesc mâncarea tradițională dar și pe cei cărora le place să exploreze:

  • preferă felurile ușoare - îți recomandăm un meniu delicios cu salate, pește, friptură de vită, pui și legume dar și fructe proaspete la desert
  • preferă preparatele românești cu tradiție - alege un meniu cu vinete, icre, zacuscă, sarmale, tochitură și plăcintă cu mere
  • preferă diversitatea - sunt mai potrivite gusturile intense și savuroase, cum ar fi preparatele din diverse colțuri ale Asiei care te plimbă prin aromele chinezești, mexicane și indiene

Nu în cele din urmă stabilește tipul de servire a meniului: poți alege între meniu self-service extrem de practic și adaptabil la orice tematică sau sitting pentru o petrecere corporate elegantă.

Optează pentru spații care oferă servicii auxiliare

Dacă ne referim la ambient, acesta a fost anul accentelor industrial - urbane. Sunt inspiraționale și se adaptează perfect unui eveniment de companie, mai ales când e ultima petrecere din an între colegi. 

Când vrei ca experiența festivă a firmei să fie completă, alege spații unice care îți asigură cât mai multe servicii la un loc: de la decorațiuni de Crăciun și aranjamente festive, ring de dans, internet de mare viteză și o echipă de suport tehnic, până la locuri de parcare, cazare și opțiuni de relaxare. Pentru a adapta aceste idei practice, folosește broșura noastră cu detalii și informații pentru evenimentele corporate de Crăciun la Caro.

Vrei să primești o ofertă completă pentru un eveniment corporate? Îți punem la dispoziție informații despre cele mai bune spații de evenimente, propuneri de meniuri și aranjamente în trend. Trimite-ne cererea ta ca să te contactăm.

Vreau să fiu contactat

Alte oferte

Alege sala perfectă pentru evenimente corporate la Hotel Caro
Alege sala perfectă pentru evenimente corporate la Hotel Caro

Publicat în: 16 July 2019

Descoperă dotările și facilitățile oferite de sălile de evenimente corporate de la Hotel Caro!

Află mai mult

Unde ieșim în București - 5 lucruri pe care le poți face în Grădina Caro
Unde ieșim în București - 5 lucruri pe care le poți face în Grădina Caro

Publicat în: 13 June 2019

Locație: Grădina Caro

Descoperă toate locurile verzi din Grădina Caro și bucură-te de activitățile de relaxare pe care le poți face în oaza noastră de natură urbană!

Află mai mult

Glucoza Bar, terasa din București din inima Grădinii Caro, te așteaptă cu un meniu de excepție
Glucoza Bar, terasa din București din inima Grădinii Caro, te așteaptă cu un meniu de excepție

Publicat în: 29 May 2019

Locație: Terasa Glucoza Bar

Executive Chef-ul hotelului Caro, Cristian Paterău, ne ispitește cu un meniu nou pentru terasa Glucoza Bar. Te așteptăm la masă!

Află mai mult

rezervă cameră
Tot ce e nou pe domeniul Caro direct la tine pe e-mail. Abonează-te acum!
Mă abonez
Avantaje la rezervări directe

Rezervă-ți camera pe site-ul nostru! Ai cel mai mic tarif garantat și bonusuri incluse.

Află mai mult
HOTEL CARO ESTE MEMBRU FIHR
Awards
Social
Telefon +40-21-208 61 00
Fax +40-21-208 61 20
Adresă Bd. Barbu Văcărescu 164A, Sector 2, București, 020285