Trimite-ne o cerere

Trimite

De ce Caro Hotel București

Toate camerele Caro sunt confortabile, luminoase și au priveliște asupra domeniului. Oferta noastră de cazare este extrem de versatilă: același standard de confort, cu facilități diverse, care satisfac nevoile fiecărui oaspete.

Hotel în București cu Acces Gratuit la Internet WiFi

Distribuie pe
Locație: Caro City Resort

Pentru a permite celor care călătoresc în mod constant să rămână conectaţi cu familia, prietenii sau compania la care lucrează, accesul gratuit la Internet Wifi este disponibil în toate camerele noastre. Va rugam sa contactati receptia pentru a primi mai multe detalii pentru conectarea la reteaua wireless.

Acces Internet Gratuit la Business Center
Bloguri, website-uri sau Facebook sunt acum parte din viata noastra de zi cu zi. In vacanta sau intr-o calatorie de afaceri a ramane in legatura cu cei dragi este foarte important. Tocmai de aceea la Business Center poti beneficia de acces gratuit la Internet folosind unul dintre cele 3 noi si puternice calculatoare cu touch screen Dell Vostro. 

iPad Gratuit la Hotel
Va oferim mai mult decat Internet WiFi gratuit. Alegeti unul dintre hotelurile Caro pentru cazare in Bucuresti si puteti beneficia de utilizarea gratuita a unui iPad. Va rugam sa contactati receptia pentru mai multe informatii.

rezervă cameră
Tot ce e nou pe domeniul Caro direct la tine pe e-mail. Abonează-te acum!
Mă abonez
Avantaje la rezervări directe

Rezervă-ți camera pe site-ul nostru! Ai cel mai mic tarif garantat și bonusuri incluse.

Află mai mult
HOTEL CARO ESTE MEMBRU FIHR
Awards
Social
Telefon +40-21-208 61 00
Fax +40-21-208 61 20
Adresă Bd. Barbu Văcărescu 164A, Sector 2, București, 020285