Trimite-ne o cerere

Mai ai un pas să-ți ocupi locul la petrecerea de Revelion, la cel mai bun tarif! Revelionul în restaurantul La Vitrine este SOLD OUT. Oferta mai este valabilă doar pentru petrecerea în Caro Ballroom!

Pentru o experiență completă de vacanță, nu uita de serviciile suplimentare. Dacă alegi cel puțin 2, primești în plus o reducere de 10% la tariful final.

Trimite
hotel-cazare-bucuresti
Rezervă-ți camera pe site-ul nostru și bucură-te de cel mai bun preț! Plus: upgrade preferențial și extraservicii.Rezervă acum!

Camere de 4*

Bucură-te de experiența completă Hotel Caro! Camerele de 4* reunesc o gamă largă de facilități generale ale hotelului (acces la centrul de business, loc de parcare) și câteva ingrediente speciale (control automat în cameră, pardoseală încălzită, Plug’n’Play TV, paturi matrimoniale). Ideale pentru călătorii de afaceri sau vacanțe, dar și pentru sejururi prelungite. Oferim 3 tipuri de cazare 4 *: Premium, Business și Camere Executive.

rezervă cameră
Tot ce e nou pe domeniul Caro direct la tine pe e-mail. Abonează-te acum!
Mă abonez
Cea mai recentă postare de pe Facebook

Octombrie 16, 2018

Călătoriile de familie perfecte aduc relaxare părinților și distracție copiiilor. Activități antrenante, experiențe educative, petreceri inedite - îi bucură pe cei mici de fiecare dată când ...

Citește mai mult pe Facebook >>
Avantaje la rezervări directe

Rezervă-ți camera pe site-ul nostru! Ai cel mai mic tarif garantat și bonusuri incluse.

Află mai mult
Awards
Social
Telefon +40-21-208 61 00
Fax +40-21-208 61 01
Adresă Bd. Barbu Văcărescu 164A, Sector 2, București, 020285