Trimite-ne o cerere

Mai ai un pas să-ți ocupi locul la petrecerea de Revelion, la cel mai bun tarif! Revelionul în restaurantul La Vitrine este SOLD OUT. Oferta mai este valabilă doar pentru petrecerea în Caro Ballroom!

Pentru o experiență completă de vacanță, nu uita de serviciile suplimentare. Dacă alegi cel puțin 2, primești în plus o reducere de 10% la tariful final.

Trimite

Wine Bar "1000 de Chipuri"

Plănuiești o degustare de vinuri? Vrei să sărbătorești o întâlnire de afaceri reușită? Cauți un vin special, cu o poveste care merită spusă? Vino în atmosfera însuflețită de la „1000 de Chipuri” și începe explorarea! Poți alege dintre 500 de vinuri din întreaga lume, care-ți vor armoniza simțurile și-ți vor deschide mintea. Locul perfect pentru lansări de carte, evenimente private și jocuri de societate.

Degustare de vinuri

Degustare de vinuri

Ești un cunoscător sau un începător plin de entuziasm? În ambele ipostaze, o degustare de vin profesionistă îți va delecta simțurile. Vino să te inițiezi în descrierea vinurilor, procesul de vinificație sau tehnici de degustare - abia atunci vei simți cu adevărat fascinația vinurilor de calitate.

Terasa "1000 de Chipuri"

Vinul se împrietenește ușor cu soarele pentru a crea după-amiaza perfectă. Răsfață-te pe terasă, din martie până în octombrie!

Vinuri alese în natură

Aromele vinului. Magia naturii. Ambele te așteaptă în atmosfera inconfundabilă a domeniului Caro. Când vremea e prietenoasă, relaxează-te pe terasa noastră, cu vinul tău preferat, în compania preferată.

Program & Contact

Vezi programul nostru și fă o rezervare. Explorează aromele vinului împreună cu prietenii!

Program & Contact
Program wine bar:
Zilnic: 10 AM - 11 PM
Locuri: 35

Program terasă: 
Deschisă:Martie- Octombrie
Zilnic: 10 AM - 11 PM
Locuri: 35

Rezervări telefonice:
0722 62 01 69
rezervă cameră
Tot ce e nou pe domeniul Caro direct la tine pe e-mail. Abonează-te acum!
Mă abonez
Cea mai recentă postare de pe Facebook

Ianuarie 23, 2018

Variantă scurtă pentru a învăța franceza: un platou bogat în brânzeturi asortate! Bucură-te de #CaroMood: www.hotelcaro.ro/restaurant-la-vitrine

Citește mai mult pe Facebook >>
Avantaje la rezervări directe

Rezervă-ți camera pe site-ul nostru! Ai cel mai mic tarif garantat și bonusuri incluse.

Află mai mult
Awards
Social
Telefon +40-21-208 61 00
Fax +40-21-208 61 01
Adresă Bd. Barbu Văcărescu 164A, Sector 2, București, 020285