Trimite-ne o cerere

Mai ai un pas să-ți ocupi locul la petrecerea de Revelion, la cel mai bun tarif! Revelionul în restaurantul La Vitrine este SOLD OUT. Oferta mai este valabilă doar pentru petrecerea în Caro Ballroom!

Pentru o experiență completă de vacanță, nu uita de serviciile suplimentare. Dacă alegi cel puțin 2, primești în plus o reducere de 10% la tariful final.

Trimite

Nunți în natură: pe malul lacului

Suntem un domeniu urban. Și suntem mândri că ne aflăm in inima orașului, dar în mijlocul naturii. Copacii înfloriți, florile, murele, veverițele și o deltă în formare. Dacă iubiți natura și peisajele romantice, ați găsit locul potrivit.

Dumbrava Minunată
Dumbrava Minunată

În acest colț magic al domeniului Caro, briza vă poate aduce amintirea mării, poate chiar din ziua în care v-ați cunoscut. Lacul, lumina diafană a lumânărilor, vibrații romantice la fiecare pas. Cea mai intensă apropiere de inima naturii pe care o poți experimenta în inima orașului. Ideală pentru ceremonii religioase, petreceri în aer liber, zile de naștere ale copiilor sau evenimente de companie.

Facilități: Scenă, sistem de sunet și lumini, video proiector (3 200 lumeni), mese de cocktail, decorațiuni (aranjament festiv pentru mese).

În caz de vreme schimbătoare, poți rezerva și o sală de interior.

Pachetul include:
Cameră Executive pentru mireasă și mire;
Prețuri speciale pentru cazarea oaspeților;
Organizator de eveniment dedicat;
Primirea invitaților în grădina de cocktail;
Degustare meniu.

30
Trimite o cerere

rezervă cameră
Tot ce e nou pe domeniul Caro direct la tine pe e-mail. Abonează-te acum!
Mă abonez
Cea mai recentă postare de pe Facebook

Februarie 23, 2018

Aveți planuri de #Dragobete? Noi am pus în pachetul îndrăgostiților câteva ingrediente speciale. Încă mai ai timp să faci o rezervare! #CaroCityResort

Citește mai mult pe Facebook >>
Avantaje la rezervări directe

Rezervă-ți camera pe site-ul nostru! Ai cel mai mic tarif garantat și bonusuri incluse.

Află mai mult
Awards
Social
Telefon +40-21-208 61 00
Fax +40-21-208 61 01
Adresă Bd. Barbu Văcărescu 164A, Sector 2, București, 020285